Telegram WhatsApp'ı Çıldırtacak Yeni Özellik
Geçtiğimiz haftalarda WhatsApp gizlilik sözleşmesi nedeniyle WhatsApp kullanan kullanıcılar dağılmıştı. Dağılan bu kullanıcılar Telegram , BİP , Single gibi chat platformlarına yerleşti.

Telegram WhatsApp'tan gelen kullanıcılar ile 500 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Telegrama gelen yeni 7.4.1 güncellemesi ile artık WhatsApp'tan konuştuğunuz bütün sohbetleri Telegrama geçire bilirsiniz. Yeni güncelleme şu an için sadece İOS platformuna geldi yakın zamanda Androide gelmesi bekleniyor.
Peki Bu İşlem İOS İçin Naıl yapılır ? Gelin bakalım
Alıntı:Geçtiğimiz haftalarda WhatsApp gizlilik sözleşmesi nedeniyle WhatsApp kullanan kullanıcılar dağılmıştı. Dağılan bu kullanıcılar Telegram , BİP , Single gibi chat platformlarına yerleşti.

Telegram WhatsApp'tan gelen kullanıcılar ile 500 milyon aktif kullanıcıya ulaştı. Telegrama gelen yeni 7.4.1 güncellemesi ile artık WhatsApp'tan konuştuğunuz bütün sohbetleri Telegrama geçire bilirsiniz. Yeni güncelleme şu an için sadece İOS platformuna geldi yakın zamanda Androide gelmesi bekleniyor.
Peki Bu İşlem İOS İçin Naıl yapılır ? Gelin bakalım
#Adım 1: WhatsApp uygulamasını açın.
#Adım 2: Telegram?a taşımak istediğiniz sohbeti açın.
#Adım 3: ?Seçenekler? menüsünden ?Sohbeti dışarı aktar?a dokunun.
#Adım 4: ?Medyasız? ya da ?Medyayı dahil et?i seçin.
#Adım 5: Paylaşım menüsünden Telegram?ı seçin.
#Adım 6: Sohbet geçmişini aktarmak istediğiniz Telegram sohbetini seçin.
#Adım 7: Mesajların Telegram?a aktarıldığını gösteren bir istem göreceksiniz. ?İçe Aktar?ı seçin.
#Adım 2: Telegram?a taşımak istediğiniz sohbeti açın.
#Adım 3: ?Seçenekler? menüsünden ?Sohbeti dışarı aktar?a dokunun.
#Adım 4: ?Medyasız? ya da ?Medyayı dahil et?i seçin.
#Adım 5: Paylaşım menüsünden Telegram?ı seçin.
#Adım 6: Sohbet geçmişini aktarmak istediğiniz Telegram sohbetini seçin.
#Adım 7: Mesajların Telegram?a aktarıldığını gösteren bir istem göreceksiniz. ?İçe Aktar?ı seçin.