Zeynep Selvili Carmıklı ilk kişisel gelişim kitabı olan Pembe Fili Duşunme eserini 2018 yılında cıkarmış ve kısa zamanda cok satanlar listesinde kendine yer bulmuştur. Peki, Zeynep Selvili Carmıklı kimdir? Zeynep Selvili Carmıklı kac yaşında ve nereli? Zeynep Selvili biyografisi
[h=3]ZEYNEP SELVİLİ CARMIKLI KİMDİR?[/h]Zeynep Selvili Carmıklı 1987 yılında İzmir'de doğmuştur. İzmir Saint Joseph Fransız lisesine giden yazar Miami Universitesinde Sinema ve Psikoloji cift ana bilim dalını bitirmiştir. Zeynep Selvili Carmıkl, Yuksek Lisansını ise New York Universitesinin Uygulamalı Psikoloji bolumunde yapmıştır. Uzman Ruh Sağlığı Danışmanı ve Psikoterapist olan Zeynep Selvili Carmıklı sosyal medyada canlı yayınlar yapıp insanların sorularına cevap vermektedir.

Amerika'da bulunduğu sure zarfında kendini geliştirmeye calışan Zeynep Selvili Carmıklı ilk olarak bilişsel ve davranışcı terapi ile depresyon tedavisi ve davranışsal aktivasyon alanında eğitim almıştır.
Daha sonra New York'ta problem cozme tedavisi, travma sonrası terapi ile aile terapisi, cocuk ve ergenlerde intihar ve uygulamalı pozitif alanında kendini geliştirmiştir.
Dunyada en cok başvurulan psikolojik testler ile alakalı uzman kişilerden eğitim alan Zeynep Selvili Carmıklı yeterli maddi imkanı olmayan ergen ve yetişkinlere ozellikle depresyon alanında psikoterapi uygulamıştır. Ayrıca yine maddi durumu olmayan işciler icin ucretsiz eğitim dersleri vermiştir.
2012 yılında kesin donuş yaptığı Turkiye'de internet uzerinden psikolojik icerikli bir program yapmıştır. Bu programda her hafta izleyicilerin merak ettiği sorulara, kendini geliştirmek isteyen bireylere yonelik yardımlarda bulunmuştur.
Zeynep Selvili Carmıklı ilk kişisel gelişim kitabı olan Pembe Fili Duşunme eserini 2018 yılında cıkarmış ve kısa zamanda cok satanlar listesinde kendine yer bulmuştur.