Super Lig ekiplerinden Goztepe'nin kulup başkanı Mehmet Sepil, transfer yapıp yapmayacakları konusunda henuz karar vermediklerini belirtti.
Sepil, Gursel Aksel Stadı'nda gazetecilere yaptığı acıklamada, taraftarların forvet transferi istemelerinin gayet doğal olduğunu belirterek, "Ben de taraftar olsam, başkandan forvet transferi isterdim." dedi.

Transfer yapabilmeleri icin bazı şartların oluşması gerektiğini kaydeden Sepil, "Şu ana kadar transferi, eksik gorduğumuz yerlere, gerekli olduğu duşuncesiyle yaptık." ifadelerini kullandı.
Transfer doneminin devam ettiğini hatırlatan Sepil, "Son gunler daha hareketli olabilir. Fırsat transferi oluşursa, bunu yapabiliriz. Transfer konusunda şu an kesin bir kararımız yok." diye konuştu.
Başkan olarak kulubun geleceğini duşunmesi gerektiğini kaydeden Mehmet Sepil, "Hep bunu duşunup hareket etim. Bunu da değiştirmeyeceğim. Ornekleri Turk futbolunda cok mevcuttur. Her zaman takdir ettiğim, Turk futbolu icin onemli bulduğum Eskişehirspor orneği var. Bugun Eskişehirspor gibi camiaların yaşadıkları, benim icin uzuntu kaynağı. Aynı duruma Goztepe'nin duşmesine asla izin vermem, taviz de vermem." şeklinde konuştu.
Sepil, takım olarak gol konusunda sıkıntılı olduklarını duşunmediğini aktarıp, ligde 6 takımın kendilerinden daha fazla gol attığını hatırlatarak, "Gol sayısı olarak yetersiz değiliz ama daha iyisi olur mu? Olur." acıklamasında bulundu.
Lamine Gasama ile ilgilenen kulupler olduğun icin kendisine gidebileceğini soylediklerini kaydeden Sepil, ancak bitmiş bir transferin olmadığını dile getirdi.
Sepil, ligde ikinci devrenin hem salgın nedeniyle hem de sıkışık mac takviminden dolayı zor gececeğini, kuluplerin finansal olarak da zor durumda olduğunu anlattı.
Ligin ilk devresinde Turk oyunculara en fazla sure veren ekip olduklarının aktarılması uzerine Sepil, "Turk oyunculara inanıyoruz. Turk oyuncularının fazla olması takıma ayrı bir enerji getiriyor. Neticede bu kararı teknik direktor performansa gore vermek zorunda. Turk oyunculardan da dikkati cekenler var. Halil Akbunar uluslararası arenada dikkati cekmeye başladı. Aynı politikaya devam etmeye calışacağız." diyerek sozlerini tamamladı.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Ali Korkmaz