Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, ihtiyac duyduğu cop konteynerlerini uretmeye başladı.
Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, Yenişehir Belediyesi Makine İkmal Mudurluğu personelinin kendi iş gucu ve imkanlarıyla imalata başladıklarını belirterek, "Gunde 400 ile 800 litre kapasite aralığında 10 cop konteyneri urettik. Piyasa fiyatlarına gore daha uygun imalat gercekleştirdik." dedi.

Uretim bandına belediyelerin ihtiyac duyduğu 3 tip cop kovasını da eklediklerini dile getiren Beşikci, şunları kaydetti:
"Atolyemizdeki kaliteli ve ucuz uretimler sayesinde yuzde 60'lara varan tasarruf sağlandı. Uretim tesisine donuşturduğumuz atolyemizde urettiğimiz konteyner ve cop kovaları ile belediyemizin ihtiyacını karşılamaktayız. Satın almak yerine uretim yaparak onemli olcude tasarruf sağlamayı gercekleştirdik. Urettiğimiz cop konteyner ve kovalarını şu anda talep eden bolge belediyelerimiz ve kuruluşlarımıza da satışını yapmaktayız. Uretimin ilk aşamasından montajına kadar gecen tum surec gorevli personellerimiz tarafından titizlikle yurutuluyor. Bir fabrika tesisi gibi calışan atolyemizde makine, techizat ve personel desteği ile kapasitemizi artıracağız.F
Kaynak: Anadolu Ajansı / Osman Bilgin