Son gunlerde spor dunyasının olduğu kadar sosyal medyanın da gundeminde yer alan konulardan biri Mesut Ozil oldu. Dunyaca unlu futbolcu, alacaklarına karşılık bonservisini almış ve ardından da Fenerbahce'yle sozleşme imzalamıştı.
Sarı lacivertli kulubun başkanı Ali Koc, transferle ilgili yaptığı acıklamalarda Acun Ilıcalı'nın transferde onemli rol oynadığını ifade etti. Bu acıklamanın ardından Fenerbahce taraftarları Exxen'i destekleyen mesajlar yayınlamaya başladı.
[h=2]Exxen trending topic oldu[/h]
Ilıcalı'nın yayın platformu Exxen sosyal medyada gundem olurken, Twitter'da da trending topic sıralamasında birinci sıraya yukseldi. Fenerbahce taraftarları platforma hem kişisel olarak hem de organizasyonlar bazında destek mesajları yayınladı.
Fenerbahce'nin onemli taraftar grupları arasında yer alan 12 Numara da resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak, "12 Numara olarak, her platformdan Exxen’i destekleyeceğimizi ilan ediyoruz" ifadelerini kullandı.
[h=2]Ali Koc'un acıklamaları Exxen'i ucurdu[/h]
İmza toreninde mikrofonların başına gecen Ali Koc, transferin fitili ateşleyen olayın Acun Ilıcalı'nın yaptığı "İnşallah bu sene vatan hasretin sona erer" şeklindeki paylaşım olduğunu soyledi. Koc'un acıklamalarının ardından Exxen'e gelen destek Ilıcalı'nın da yuzunu guldurdu.
Ilıcalı'nın transferdeki onemine değinen Koc, "Bir yaz gunu Acun'la oturduk konuşuyoruz. 'Başkan' dedi, 'Mesut'un sozleşmesi bitiyor, seneye haziran ayında kazandıralım Fenerbahcemize. Ben bu konuya cok sıcağım' dedi. 'Kazandıralım da nasıl kazandıralım?' dedim. Acun dedi ki 'Mesut sadece bir futbolcu değil, muthiş bir ticaret potansiyeli var.'
'Gelecekse ocakta gelse, haziranı beklemeyelim' dedim. 'Ya ben birkac ay sonra yeni bir yatırım acıklayacağım; Exxen'i. Exxen'deki dizileri dunyaya yaymak istiyorum. Bu hedefime ulaşmamda Mesut'un da katkısı olacağını duşunuyorum. Buyuk duşunelim' dedi." ifadelerini kullanmıştı. Sizce Mesut Ozil, Fenerbahce'ye beklenen katkıyı sağlamayı başarabilecek mi?