Anneliğin, tum zorluklara rağmen vazgecmek değil aksine cocukların icin hayata sımsıkı tutunmak olduğunu vurgulayan Benim Adım Melek dizisi, Melek'in, ailesi ve cocuklarıyla hayatını yeni baştan inşa etmesini konu alıyor. Nehir Erdoğan'ın Melek karakterine hayat verdiği dizide bir annenin ayakta kalma cabası ve uc cocuğuyla verdiği yaşam mucadelesine dikkat cekiliyor. TRT 1'in sevilen dizisi Benim Adım Melek, konusu kadar oyuncuları ile de dikkat cekmekte ve Benim Adım Melek oyuncuları merak edilmektedir. Peki, Benim Adım Melek Kadriye Karadağ gercek adı ne, kac yaşında? Benim Adım Melek Kadriye Karadağ kimdir? Hande Kaptan kimdir, kac yaşında ve nereli?
[h=3]BENİM ADIM MELEK KADRİYE KARADAĞ KİMDİR, GERCEK ADI NEDİR?[/h]Sevilen dizi Benim Adım Melek'te Kadriye Karadağ rolunu Hande Kaptan canlandırmakta.

Benim Adım Melek dizisinde Kadriye karakteri Mahmut'un eşidir. Cift, yıllar boyunca cocuk sahibi olabilmek icin cabalasa da bir turlu olmaz. En sonunda hamilelik gercekleşmiş olsa da, yapılan davranışlar sebebiyle bebek duşmuştur. Melek'i ve cocuklarını asla konakta istememekle birlikte halası oldukten sonra ailedeki tek kadın ve yetkili olacağı icin Melek gibi bir gorumce olmasını istememektedir.
Kadriye bir şekilde Melek'i farklı bir eve cıkma konusunda ikna etmiş ve Melek başka bir eve cıkmak zorunda kalmıştır. Bebeğin duşme hadisesinde Melek'i yaftalaması da Melek'i konaktan atma konusundaki en onemli kozu olmuştur.
[h=3]HANDE KAPTAN KİMDİR?[/h]1985 yılında Ankara'da dunyaya gelen Hande Kaptan, 2006 yılında Gazi Universitesi Kamu Yonetimi bolumunden mezun oldu. Bilkent Universitesi Oyunculuk Bolumu'nden mezun olan Kaptan, aynı zamanda sunuculuk ve seslendirme sanatcılığı da yapmaktadır.
Hande Kaptan'ın rol aldığı yapımlar;
Benim Adım Melek
İkisini de Sevdim
Şahane Damat
Yılanların Ocu
Benim İcin Uzulme