HATAY'ın İskenderun ilcesinde sosyal medya uzerinden kacak olarak eğitim yapılan bir etut merkezinde kız cocuğuna tacizde bulunulduğu iddiasına ilişkin yapılan paylaşımlar sonrası Kaymakamlık, adli ve idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu.
Sosyal medya uzerinden kacak olarak calıştırılan bir etut merkezinde kız cocuğunun tacize uğradığı paylaşımlarının ardından İskenderun Kaymakamlığı konuya ilişkin yazılı acıklamada bulundu. Sosyal medyadaki iddialara ilişkin, İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı ve İlce Milli Eğitim Mudurluğu tarafından soruşturma başlatıldığı aktarılan acıklamada, "26 Ocak 2021 Salı gunu ceşitli sosyal medya paylaşımlarında yer verildiği tespit edilen; 'İskenderun'da izinsiz kacak eğitim yapılan bir etut merkezinde bir kız cocuğuna taciz' iddiası uzerine; olayla ilgili olarak İskenderun İlce Milli Eğitim Mudurluğu tarafından 'idari soruşturma' acılmış olup, ayrıca da İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığınca 'adli soruşturma' başlatılmıştır. Soz konusu olay adli-idari merciler tarafından titizlik ve hassasiyetle takip edilmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı