Survivor 2021'in 26 Ocak Salı akşamı ekrana gelen 14. bolumunde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da takımlar odul oyununda karşı karşıya geldi. Survivor'ın ikinci haftasında oynanan dokunulmazlık oyunlarını iki takım da birer kez kazanmıştı. SMS oylaması birincisi olan yarışmacılar ise diğer eleme adaylarını belirledi.
Survivor Turkiye'de unluler ve gonulluler takımları odul oyununda mucadele etti. Oyun sonrasındaki konseyde ise sms oylaması birincileri ve eleme adayları acıklandı. Unluler takımında Cemal Hunal ile Meryem Kasap'ın sakatlık nedeniyle diskalifiye olduğu ucuncu haftada kimin elendiği ise SMS oylamasıyla belli oldu.

[h=3]POYRAZ VE İSMAİL BALABAN SMS BİRİNCİSİ OLDU[/h]Survivor'ın ucuncu haftasında unluler ve gonulluler takımları dokunulmazlık oyununda eşitlik sağladı. İki takım da birer kez dokunulmazlığı kaybedince ada konseyinde unluler ve gonulluler icin SMS halk oylaması yapıldı. Acun Ilıcalı konseyde oylama sonuclarını acıkladı. Gonullulerde haftanın SMS birincisi Poyraz oldu. Boylece Poyraz gonulluler takımında 3 haftadır ust uste SMS birincisi olmayı başardı. Unlulerde SMS oylamasında en fazla oyu alan yarışmacı ise İsmail Balaban oldu.
Survivor Turkiye'nin 3. haftasında eleme potasına giren ilk isim gonulluler takımından Aleyna olmuştu. Sonrasında ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden unluler takımı ise ada oylaması ile İlayda Şeker eleme potasına gondermişti. Gonullerde SMS birincisi olan Poyraz, "Takıma uyum sağlamakta zorluk cektiğini duşunuyorum" sozleri 3. eleme adayı olarak Duygu'nun ismini soyledi. Unluler takımının SMS birincisi İsmail Balaban ise 4. eleme adayı olarak Bahar'ın adını soyledi.
[h=3]BAHAR, YARIŞMAYA VEDA ETTİ[/h]Survivor 2021'de elemeye kalan İlayda, Aleyna, Bahar ve Duygu arasında en az oyu alan Bahar yarışmaya veda etti.
[h=3]"ŞOKE OLDUM"[/h]Bahar ise veda konuşmasında "Şoke oldum. Buraya gelirken hic duşunmediğim bir şeydi. Guzel zamanlar gecirdim. Bana bir cok şey kattı burası" dedi.
[h=3]BAHAR SEVİŞ KİMDİR?[/h]18 Ocak 1996 doğumlu olan Bahar Seviş, Girne doğumludur. Yoga, fitness ve pilates yapmakta ve iyi derecede yuzme bilmektedir. Bahar Seviş, sporculuk gecmişinin yanı sıra, oyunculuk gecmişiyle de dikkat cekiyor. Kıbrıs'ta Girne Amerikan Universitesi Drama ve Oyunculuk bolumu okuyan Bahar, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat cekiyor. Yoga/pilates/fitness eğitmeni olan Bahar, bu alanda paylaşımlar yapıyor. Survivor Bahar Seviş, Survivor 2021 Unluler Takımı'nda mucadele etti.