ESENYURT'ta bir otelin 8. katından duşerek şupheli şekilde hayatını kaybeden 17 yaşındaki Zerda Curka'nın annesi Tulay Dağ, Adli Tıp Kurumu onunde "Benim kızım duşmedi olduruldu" dedi. Dağ konuştuğu sırada baygınlık gecirdi. Ote yandan Curka'nın sosyal medyada arkadaşları ile cektiği yeni videoları ortaya cıktı.
Esenyurt'ta bir otelin 8. katından duşerek şupheli bir şekilde hayatını kaybeden 17 yaşında Zerda Curka'nın cenazesi babası tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Kars'a goturuldu. Adli Tıp Kurumu onunde acıklamalarda bulunan anne Tulay Dağ da, "Kızım beni gece aradı konuştuk. Sonra sabah arkadaşı Yurda aradı beni. 'Teyze senin emanetine sahip cıkamadım' dedi. 'Zerda kendini camdan attı' dedi. Benim o an telefon elimden duştu. Kendimden gectim. Benim kızımı oldurduler. 2 erkek, 3 kız 5 arkadaşıyla beraber gidiyor otele. Gece aradı. 'Anne internetini ac seninle goruntulu konuşmak istiyorum' dedi. Cumartesi gunu ucağa bindi. Pazar gunu buraya geldi. Arkadaşları doğum gunu kutlamak icin gittiklerini soyledi. Otel muduru aldı iceri. Benim kızımı oldurduler. Benim kızım kendini atmaz. 'Bir insan kendini atar mı?' diyordu. Arkadaşlarının ifadesi alınıp serbest bırakılmış. Ben 5 kişiden de şikayetciyim. Onlar attı. Onlar oldurdu. Kızımın katilini bulun. Otel muduru neden aldın iceri. Benim kızım 17 yaşındaydı. Başka kimlikle girmiş" ifadelerini kullandı. Acılı anne acıklama yaptığı esnada bayılırken ilk mudahaleyi cevredekiler yaptı. Ote yandan Curka'nın sosyal medyada arkadaşları ile cektiği yeni videoları ortaya cıktı.