Daima burcların iyi veya kotu yonlerini okuyoruz, gelin bir de onların entellektuel ahkamlarını dinleyin. Aralarında tanıdıklarınızı bulacaksınız.
Koc Burcu:
Koc'a gore yaşam: "Eğer bana bu dunyaya neden geldiğimi soracak olursanız, bilin ki ben artistim ve yaşamı tanıyıp, sesimi duyurmak icin buradayım."
Boğa Burcu:
Boğa kendini anlatıyor; "Biz insanlar sıradan, ilkel ve egoist surungenleriz ama ben en iyisi ve en akıllısıyım; beni anlamayanlara acıyorum."
İkizler Burcu:
İkizler duşunuyor; " Her gecen gun beni daha mutlu ve daha bilge yapıyor ama acaba hangisi gerekli?"
Yengec Burcu:
Yengec dolunayda felsefe yapıyor; "Eşitlik iddiaları arttıkca insanlık aşağılara duşuyor; ne sacma; ben sizlerle eşitmiyim? "
Aslan Burcu:
Aslan ormanda dolaşıyor; "Krallar yıldızlar gibidir, doğarlar ve batarlar; olabilir cunku asıl onemli olan unvanların ve yapılanların kalıcı olmasıdır. Beni sakın unutmayın."
Başak Burcu:
Başak kuruntu yapıyor; " Bir arkeolog bir kadın icin ideal bir kocadır; cunku yıllar gectikce kadını ile daha cok ilgilenip, yakından araştırır. Beni araştırın."
Terazi Burcu:
Terazi talk-show'da; "Risk, risk, risk; şu dunyadaki en kotu şey işte bu. Kendinle barış ve gerceği yuzle, yontem belli ama kendimi tanımam da risk değil mi?"
Akrep Burcu:
Akrep aynaya bakıyor; " Herkes kendini bilge sanıyor, aman tanrım, bu ne buyuk bir aptallık. Ustelik seksuel bile değiller; neyse, seks yapalım mı?"
Yay Burcu:
Yay uzuluyor; "İnsanlar o kadar karmaşık, gizemli varlıklar değiller ki, nedir bu felsefeler, arayışlar? Kotu sadece kotudur. Sahi, ben kotu muyum?"
Oğlak Burcu:
Oğlakca; " Bu gezegende bir tek insanın yaşamın tum anlamını biliyor olması mumkundur ama siz onu tanımıyorsunuz ki, beni biraz anlasanız ne olur?"
Kova Burcu:
Kova tek kaşı yukarda sizi suzuyor;"Şimdi şu raporları bir an bırakın; evrenin tek ve sonsuz bir tapınak olduğunu ama bir cocuk tarafından yonetildiğini hic duşundunuz mu?"
Balık Burcu:
Balık cok mutlu; "Bu, belki de mutluluk değildir, kimbilir? Yoksa bir tur melankoli mi? Ama birgun mutlu bir anı duşunebilirim nasılsa; neyse, alabilirmiyim?"
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Astroloji
- Cyrano Mantığında Burcunuz