NİJERYA acıklarında kacırılan M/VMozart adlı konteyner gemisinde korsanlar tarafından rehin alınan 15 Turk denizci arasında bulunan Rizeli Unsal Dilsiz'in ailesi, endişeli bekleyişini surduruyor. Unsal Dilsiz'in eşi Nesrin Dilsiz gozyaşı dokerek, "Ben sağ salim eşimi istiyorum. Bizi babasız bırakmayın. Cunku tek dayanağım o benim" dedi.
Nijerya acıklarında korsanlar tarafından kacırılan geminin murettebatı arasında yer alan Unsal Dilsiz'in eşi Nesrin Dilsiz, sosyal medya hesabından videolu paylaşım yaparak, eşinin bulunmasını istedi. Gozyaşı doken 1 cocuk annesi Nesrin Dilsiz paylaşımında, "Eşimden haber alamıyorum. 2 gundur uyku uyuyamıyoruz. Ne yediğimiz ne ictiğimiz belli değil. Olduler mi, kaldılar mı? Belli değil. Ses seda yok. Ne olursunuz sesimi duyun; Allah Muhammed aşkı icin Unsal'ımdan, oradakilerden ses seda yok. Ben sayın devlet buyuklerinden, cumhurbaşkanımdan devlet babamdan tek isteğim, tek arzum, oradaki insanların bir an once bulunması bir an once ailelerine kavuşması. 6 yaşında oğlum var, oğlum babasını soruyor; 'babamı korsanlar mı kacırdı? Oldu mu?' diyor. Ben diyorum ki 'dur annem' diyorum. Ne olursunuz sesimi duyun, artık cıldırmak uzereyim. Ben hasta bir insanım, kanser tedavisi goren bir insanım, ilac iciyorum. Ben sağ salim eşimi istiyorum. Bizi babasız bırakmayın. Cunku tek dayanağım o benim. Ne olursunuz Cumhurbaşkanım, kurban olayım sesimi duy. Benim Unsal'ımı ve oradakileri getir" dedi.