"Milli takıma geldiğim icin mutluyum"
"Beşiktaş cok iyi gidiyor, inşallah şampiyon olurlar"
"Eskişehirspor cok buyuk bir camia""Hedefim A Milli Takım" İbrahim ALİOĞLU - Kaan ULKER/
TFF 1'inci Lig'de Eskişehirspor forması giyen ve transferde ismi Beşiktaş ile anılan Bilal Ceylan, Demiroren Haber Ajansı'na ozel acıklamalarda bulundu. Ceylan, "Kulupler transfer icin goruşuyor. Hayırlısı olsun, ben kararı bekliyorum. Beşiktaş cok iyi gidiyor ve iyi bir cıkış yakaladılar. İnşallah sezonu şampiyon bitirirler" dedi. "MİLLİ TAKIMA GELDİĞİM İCİN MUTLUYUM" Umit Milli Takım kampına davet edildiği icin mutlu olduğunu soyleyen Ceylan, "Milli takıma geldiğim icin cok mutluyum. Guzel bir kamp sureci başladı inşallah sakatlıksız biter. Hocalarıma beni cağırdıkları icin cok teşekkur ediyorum iyi bir kamp donemi geciriyoruz" acıklamasında bulundu. "BEŞİKTAŞ COK İYİ GİDİYOR, İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURLAR"İsmi Beşiktaş ile anılan ve transferi acıklanması beklenen 17 yaşındaki sağ bek, "Kulupler transfer icin goruşuyor. Hayırlısı olsun, ben kararı bekliyorum. Beşiktaş cok iyi gidiyor ve iyi bir cıkış yakaladılar. İnşallah sezonu şampiyon bitirirler. Onlar icin en iyisini diliyorum" ifadelerini kullandı. "ESKİŞEHİRSPOR COK BUYUK BİR CAMİA"Eskişehirspor alt yapısında yetiştiğini ve şehrini cok sevdiğini soyleyen Ceylan, "Eskişehirspor cok buyuk bir camia. Orada doğdum, buyudum ve alt yapısından yetiştim. Orayı cok seviyorum. Maddi sıkıntılar var ve cok genc bir karo. Herkes elinden geleni veriyor" diye konuştu. "HEDEFİM A MİLLİ TAKIM"
Umit Milli Takım kampında olduğu icin mutluluğunu dile getiren Ceylan, "Burada oncelikle kadroda yer alarak, forma giymek istiyorum. Sonrasında hedefim A Milli Takım forması giymek" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / İbrahim ALİOĞLU