Unlu şarkıcı Ebru Yaşar, İbo Show'un bu haftaki programına konuk oluyor. Boylece, İbrahim Tatlıses ve Ebru Yaşar 15 yıl sonra aralarındaki kusluğu sona erdirdi. Ebru Yaşar ve İbrahim Tatlıses kusluğu ve kavgasının nedeni vatandaşlar tarafından merak edildi ve araştırılmaya başladı. Peki, İbrahim Tatlıses ve Ebru Yaşar neden kustu? İbrahim Tatlıses ve Ebru Yaşar kavga mı etti?
[h=3]İBRAHİM TATLISES VE EBRU YAŞAR NEDEN KUSMUŞTU?[/h]İbrahim Tatlıses ve Ebru Yaşar 15 yıldır kustu. Bugun programa gelmesi barıştıklarını gostermiş oldu. Programda anlatılır mı bilinmez ama, izleyiciler kusluğun nedenini merak etti. Bu konu hakkında Ebru Yaşar verdiği bir roportajda şunları soyledi:
"Kırgınlık var aramızda. Ama İbrahim Bey kırgın bana. Once beni Erol Kose'ye devretti. Sonra bu album calışmamda beni aradı, "Gel albumu İdobay'dan cıkar" dedi. Ben de boyle bir şeyin mumkun olmayacağını soyledim. O da kızdı. Bence o beni cok seviyor. Ama ben daha cok seviyorum kendisini. İbrahim Tatlıses, beğenmediği insana yatırım yapmaz. O bana cok buyuk yatırım yaptı."