Antalya'da "asansorde yuk taşımayın" uyarısı yaptığı komşusu ve oğlu tarafından darbedildiğini ileri suren terorle mucadele gazisi Gokhan Koc, savcılığa suc duyurusunda bulundu.
Koc, adliye cıkışında gazetecilere, 5 yıl once Hakkari'de uzman cavuş olarak gorev yaptığı sırada teror saldırısında yaşanan patlamada iki ayağını kaybederek gazi olduğunu soyledi.

Kepez ilcesi Dudenbaşı Mahallesi'nde yaşadığını belirten Koc, 19 Ocak'ta "asansorde yuk taşımayın" uyarısı yapması nedeniyle tartıştığı komşusu L.Y. ve oğlu Z.Y'nin kendisini darbettiğini ileri surdu.
Bu kişilerin kendisini ve eşini de tehdit ettiğini one suren Koc, şunları kaydetti:
"İnşaat malzemesi taşınan asansor arızalanınca komşularımızı uyardım. Aramızda tartışma yaşandı. Eşim Pınar Koc bu sırada Z.Y. tarafından kolundan tutularak cekiştirildi. Eşim de 'Sen bana niye dokunuyorsun?' dedi. Aralarına girerek, mudahale etmek istedim. Elbisemden cekti. Bacaklarım protez olmasından dolayı ayakta duramadım. Yere duştum. Yere duşmemle babası L.Y arkamdan sarıldı. Yuzume diziyle vurarak dişimi kırdı. Yerde 1-1,5 metre suruklendim. Ondan sonra adrese gelen polisler olaya mudahil oldu. Polisler gelmese darbetmeye devam edeceklerdi. Gazi ve engelli olduğumu soylediğimde de hakarete uğradım. Adliyeye gelerek şikayette bulunduk. Bu olayın kısa surede sonuclanmasını istiyorum."
Pınar Koc ise eşinin gururunun ayaklar altına alındığını belirterek, "Korkuyorum. Kendi can guvenliğim yok. İster istemez psikolojimiz bozuldu. Eşimin başına yarın obur gun bir şey gelirse ne yapacağımı bilemiyorum." diye konuştu.
Bu arada, suclamayı kabul etmeyen L.Y ile oğlu Z.Y'nin de gazi Gokhan Koc ve eşinden şikayetci oldukları oğrenildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Sinan Ozmuş