ANKARA'nın Golbaşı ilcesinde, aclık ve soğuktan olmek uzereyken belediye temizlik işcileri tarafından bulunan kopek, yorgana sarılıp korumaya alınarak barınağa teslim edildi. Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 3 işciyi ceyrek altınla odullendirdi.
Golbaşı Belediyesinde temizlik gorevlisi olarak calışan Ayhan Ozcan, Ferat Albayrak ve Zubeyir Kurnaz, sabah saatlerinde Selametli Mahallesi'nde cop toplarken, aclık ve soğuktan olmek uzere olan sokak kopeğini fark etti. İşciler, cop kamyonunda bulunan yorganla kopeği sararak, ısıtmaya calıştı. Daha sonra da yakındaki Patili Koy Hayvan Bakım Merkezini arayarak durumu bildirdi ve gelen ekiplere kopeği teslim etti. Barınakta tedaviye alınan kopeğin, sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

BAŞKAN ŞİMŞEK'TEN İŞCİLERE ALTINGolbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, kopeği kurtaran 3 işciyi altınla odullendirdi. İşcileri makamında kabul eden Başkan Şimşek, "Altın kalpli yureğiniz ile yaptığınız bu duyarlılığınızdan dolayı sizleri odullendirmek istedim. Bu tur duyarlıklıları sizlerden devamlı bekliyorum. Golbaşı'mızda yaşayan her can, Allah'tan sonra bizlere emanet. Vatandaşlarımızı da soğuk gunlerde yemek bulmakta zorluk ceken sokak hayvanlarımız icin bir kap yemek ve bir kap su vermeye davet ediyorum" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı