Urun Hazırlık Suresi Nasıl Değiştirilir?
Siparişlerinizi belirlediğiniz sure icerisinde kargoya vermeniz hem mağaza puanınız hem de alıcıların memnuniyeti acısından buyuk onem taşır.
Gonderilerinizin geciken kargo statusune duşmemesi icin, urun gonderim surelerinizi uzatabilirsiniz. Buna ek olarak, tedarik konusunda sorun yaşamamak icin stoklarınızı guncel tutmanız gerekmektedir.
Urun hazırlık surenizi guncellemek icin aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

MANUEL GUNCELLEME

1. Adım
Mağaza Yonetim Panelinden, Urun Yonetimi > Urun Listesi bolumune giriş yapın ve değişiklik yapılacak urunun koduna tıklayın.

2. Adım
Urun seceneklerinde bulunan “Hazırlık Suresi” kısmından urun bilgisini guncelleyebilirsiniz.

TOPLU GUNCELLEME
Urunlerinizin hazırlık surelerini, XML veya Excel ile toplu olarak guncelleyebilirsiniz.

1. Adım
Mağaza Yonetim Panelinde, Urun Yonetimi > Toplu Urun Yonetimine girip, mevcut tum urunlerinizi tek bir Excel veya XML dosyası olarak indirin.

2. Adım
İndirdiğiniz dosyaya “İndirilen Dosyalar” klasorunden ulaşabilirsiniz.
İlgili dosyayı acın, “Hazırlama Suresi” alanına, urunleriniz icin belirlediğiniz hazırlık suresini gun olarak girin ve kaydedin.
Uyarı: “Hazırlama Suresi” alanı dışında herhangi bir değişiklik yapmamanız gerekiyor.

3. Adım
Gerekli değişiklikleri yaptıktan sonra, guncellenmiş dosyayı n11.com’a yuklemeniz gerekir.
Mağaza Paneli > Urun Yonetimi > Toplu Urun Yonetimine gidin ve "Toplu Urun Yuklemeye Başla" butonuna tıklayın.

4. Adım
Guncellediğiniz dosyanın turunu secin ve yukleme işlemini başlatın.

5. Adım
Yukleme başarıyla tamamlandıktan sonra, guncelleme adımlarını takip ederek en altta yer alan "Butun urun bilgileri guncellensin" seceneğine tıklayın.
Urun yuklemenizin başarılı olduğunu gorduğunuzde, guncelleme işleminiz tamamlanacaktır.

API GUNCELLEME
API guncellemeleri icin, API sistemimizden gelen urun hazırlık surelerini guncellemeniz gerekir.