Tahtanın yaşına basmaz, kurusunu yazın ortasında ambiyans guclensin diye kamp ateşinde yakmaz! Oğlak sırf duyguları beslensin diye mantığını kapatıp yaşamaz! Emeğin gucune itimadı tam, yaşamı boyunca kendine bictiği her gorev nihayetinde tamamdır! Ne işini eksik, ne tabağını yarım bırakır! İsraftan da surprizden de nefret eder! Hayat planını coktan yapıp evinin en gorunur yerine asan Oğlak, yaşamının kontrolunu elden bırakmaz, planından şaşmaz! Başarısının sırrına gelince;
Kendinden Şaheser Yaratan Bir Heykeltıraşla Karşı Karşıyayız!

Pes etmek nedir bilmez, fazla zora gelemem yoruldum “of!” demez! Gozlerinin onunde uzanan zorlu parkurun farkında, boyunu aşan bir işe kalkıştığının bilincindedir ancak kendine itimadı tam, guveni tamamdır, Oğlak tonlarca yukun altından kendi başına kalkar! Yaşamını ilmek ilmek dokur, en ince ayrıntısına kadar planlar, gozunde canlananı ne yapar eder hayata gecirir, arzu ettiği eseri kendi varlığında bina eder!
Yoneticisi Saturn, İdolu Baş Oğretmen!

Oğlak işini kolaylaştıracak, başarı yolunda kendine itici guc olacak, itibarına yenilerini, gucune guc katacak her şeyi avucunun ici gibi bilir! Ben artık oldum deyip zihnini kenara koymaz, ansiklopedileri rafa kaldırmaz, kişisel gelişimini noktalamaz. Her yeni gunde kendini geliştirir, daima artan bir grafiği zirveden seyreder! Bilgisini kendine saklamaz, etrafına da ışık olur! Otorite sahibi olduğu konularda tevazudan hoşlanmaz, kendisine baş vuranı eli boş yollamaz! Eğitimi biraz katı, tavrı kimilerine gore fazla ciddi olsa da sonunda cıraklardan usta yapar!
Hem İdealist Hem Realist! Nerede Oğlak’a Uygun Pist!

Tek başına mantıkla yarınlar umut dolmaz, oturduğun yerden hayaller Paris olmaz! Oğlak ufuklara bakar, zihninde zirvedeki yerini alır, koltuğuna bir guzel kurulur! Genc yaşta disipline ettiği hayatıyla, yarınlarını planlar kenara koyar! Hayaller olmazsa gozler yukseklere dikilmez, hedefler uzak diyarlara kitlenmez! Sırada duşleri şehir merkezlerine bina etmek, hayalleri bir bir gercekleştirmek vardır! Mantık ipleri ele alır, kariyer planını devreye sokar! Oğlak pistte kendine yer acar, şovunu yapmaya başlar!
Kafası Dik, İnadı İnattır! Ancak Başarı Bu Sayede Kacınılmazdır!

Coğunlukla kecilere gondermeler iceren inat, Oğlak yaşantısında kendini bitmez bir hırs, yılmaz bir azim olarak gosterir! Oğlak kafasının dikine gider, kurup onune koyduğu planı benim diyen bozduramaz, izlediği yoldan kimseler alı koyamaz! Oğlak stratejiktir, son dakika değişikliklerine onceden hazırlıklı, elinde temkini tetiktedir! Ellerin sert kayaya tosladık, bunu hic duşunmemiştik deyip saptıkları yollarda, Oğlak derhal B planını devreye sokar, hız kesmeden zafere koşar!
Parayı Sever, Carcurdan Nefret Ederler!

Malum bu devirde para cok calışmakla doğru orantılı kazanılmıyor, cok kazananların kasalarından para taştığı da duyulmuyor! Parayı kazanmak ayrı dert, tasarruf edip biriktirmek meşakkat! Kimileri cok kazanıp bir gecede yer, kimisi uc kuruşla on haneli ev gecindirir ustune bir de tatlı ceker! Kıt kaynakları maksimum faydada kullanmak gibi ustun bir yeteneği olan, “Tasarruf benden sorulur!” diyen Oğlak, parasının kıymetini bilir! Har vurup harman savurmalara, gereksiz harcamalara ifrit olur!
askmoyra
Kendinden Şaheser Yaratan Bir Heykeltıraşla Karşı Karşıyayız!

Yoneticisi Saturn, İdolu Baş Oğretmen!

Hem İdealist Hem Realist! Nerede Oğlak’a Uygun Pist!

Kafası Dik, İnadı İnattır! Ancak Başarı Bu Sayede Kacınılmazdır!

Coğunlukla kecilere gondermeler iceren inat, Oğlak yaşantısında kendini bitmez bir hırs, yılmaz bir azim olarak gosterir! Oğlak kafasının dikine gider, kurup onune koyduğu planı benim diyen bozduramaz, izlediği yoldan kimseler alı koyamaz! Oğlak stratejiktir, son dakika değişikliklerine onceden hazırlıklı, elinde temkini tetiktedir! Ellerin sert kayaya tosladık, bunu hic duşunmemiştik deyip saptıkları yollarda, Oğlak derhal B planını devreye sokar, hız kesmeden zafere koşar!
Parayı Sever, Carcurdan Nefret Ederler!

askmoyra