MALATYA'da, evlerinde bıcakla boğazlarından kesilmiş halde bulunup, ağır yaralı halde kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitiren dini nikahlı Huseyin Ordek (46) ve Nergis Beyaz (39) ciftinin olumuyle ilgili sır perdesi aralandı. Şiddetli gecimsizlik nedeniyle cıkan kavgada Huseyin Ordek'in, once tartıştığı eşi Nergis Beyaz'ı sonrada kendini bıcakladığı ortaya cıktı. Yaşanan olayı anlatan 7 yaşındaki cocuklarının emniyetteki ifadesinde, babasıyla annesinin sık sık tartıştığını, olay gunu de yine anı şekilde kavga cıktığını, kavga sonrası sessizlik olunca odaya girip, baktığında annesi ile babasının kanlar icerisinde yerde yattığını gorduğunu soylediği oğrenildi.
Olay, dun akşam saatlerinde Yavuzselim Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında meydana geldi. 4 katlı apartmanın en ust katında oturan dini nikahlı Huseyin Ordek ve Nergis Beyaz arasında iddiaya gore, maddi gecimsizlik nedeniyle tartışma cıktı. Tartışma buyuyerek, kavgaya donuştu. Huseyin Ordek, mutfaktan aldığı bıcakla Nergis Beyaz'ın boğazını kesti. Beyaz, kanlar icerisinde yere yığılırken, Huseyin Ordek ise aynı bıcağı kendi boğazına sapladı. Bu sırada kendi odasından, oturma odasına giren 7 yaşındaki cocuk, annesiyle babasının kanlar icerisinde yerde olduğunu gorunce bağırmaya başladı. Cocuğun sesini duyup gelen komşular hemen durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan cift, doktorların tum mudahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ordek ve Beyaz ciftinin Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemleri surerken, cocuk ise Cocuk İzleme Merkezi'nde (CİM) koruma altına alındı.

'COK KOTUYDU, ŞOKA GİRDİM'Olen ciftin 7 yaşındaki cocuklarının emniyetteki ifadesinde, "Annemle babam maddi gecimsizlik nedeniyle surekli tartışıp, kavga ediyorlardı. Akşam da yine aynı şekilde kavga cıktı. Ben odamdaydım. Kavga devam ederken, bir anda sessizlik oldu. İceri girdim ve annemle babamın kanlar icerisinde yerde olduğunu gordum. Bağırmaya ve ağlamaya başladım, hemen komşular geldi, cok kotuydu, şoka girdim" dedi.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Taha AYHAN