AOF oğrencileri 202-2021 Guz Donemi Donem sonu sınavlarının ne zaman ve nasıl olacağını merkat ediyor. Peki, AOF sınavları internetten mi olacak? AOF final sınavları ne zaman? İşte, AOF sınav giriş ekranı!
[h=3]AOF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?[/h]Acıkoğretim Sistemi Guz Donemi Donem Sonu Sınavları:
1.Yarıyıl dersleri ve 5.Yarıyıl Fark Dersleri icin 16-17-18 Ocak 2021
3, 5 ve 7. Yarıyıl Dersleri icin 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde cevrim ici ortamlarda yapılacaktır.

Rektorlukten yapılan acıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Değerli oğrencilerimiz, Acıkoğretim Sistemi guz donemi donem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri icin 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri icin 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde cevrim ici ortamlarda yapılacaktır."
Acıklamada, Acıkoğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği bildirildi.

Lisansta birinci yarıyılın tum derslerinden başarılı olamayan oğrenciler 5. ve 7. yarı yıllardan,
İkinci yarı yılın tum derslerinden başarılı olamayan oğrenciler 6. ve 8 yarı yıllardan DERS ALAMAZ.
Ucuncu yarı yılın tum derslerinden başarılı olamayan oğrenciler 7. yarı yıldan,
Dorduncu yarı yılın tum derslerinden başarılı olamayan oğrenciler 8. yarı yıldan ders ALAMAZ.
E DEVLET AOF SINAV GİRİŞ EKRANI İCİN TIKLAYINIZ