AOF oğrencileri 202-2021 Guz Donemi Donem sonu sınavlarının ne zaman ve nasıl olacağını merkat ediyor. Peki, AOF sınavları internetten mi olacak? AOF final sınavları ne zaman? İşte, AOF sınav giriş ekranı!
[h=3]AOF FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?[/h]Acıkoğretim Sistemi Guz Donemi Donem Sonu Sınavları:

1.Yarıyıl dersleri ve 5.Yarıyıl Fark Dersleri icin 16-17-18 Ocak 2021
3, 5 ve 7. Yarıyıl Dersleri icin 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde cevrim ici ortamlarda yapılacaktır.
[h=3]2020-2021 AOF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?[/h]Anadolu Universitesi (AU) Acıkoğretim, İktisat ve İşletme fakultelerinin cevrim ici yapılacak guz donemi donem sonu sınavlarının tarihleri belirlendi.
Rektorlukten yapılan acıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Değerli oğrencilerimiz, Acıkoğretim Sistemi guz donemi donem sonu sınavları 1. yarıyıl dersleri ve 5. yarıyıl fark dersleri icin 16-17-18 Ocak 2021, 3, 5 ve 7. yarıyıl dersleri icin 23-24-25 Ocak 2021 tarihlerinde cevrim ici ortamlarda yapılacaktır."
Acıklamada, Acıkoğretim Sistemi ile ilgili soru ve taleplerin http://aosdestek.anadolu.edu.tr adresinden ilgili birimlere iletilebileceği bildirildi.
[h=3]NASIL SINIF GECİLİR?[/h]Oğrencilere bir yarı yılda 30 krediyi gecmeyecek şekilde ders ataması fakulte tarafından yapılır. Oğrenciler fakulte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 krediyi gecmemek uzere ust yarı yıldan ders secebilir. (ilk yıl haric)
Lisansta birinci yarıyılın tum derslerinden başarılı olamayan oğrenciler 5. ve 7. yarı yıllardan,
İkinci yarı yılın tum derslerinden başarılı olamayan oğrenciler 6. ve 8 yarı yıllardan DERS ALAMAZ.
Ucuncu yarı yılın tum derslerinden başarılı olamayan oğrenciler 7. yarı yıldan,
Dorduncu yarı yılın tum derslerinden başarılı olamayan oğrenciler 8. yarı yıldan ders ALAMAZ.
E DEVLET AOF SINAV GİRİŞ EKRANI İCİN TIKLAYINIZ