ANTALYA'da eşi Mesut K.'nin (30) bıcakla rehin alıp şiddet uyguladığı Duygu K. (30), fırsatını bulup ailesine mesaj atarak yardım istedi. Koşarak eve gelen baba Erdem C. (55), binanın onunde damadının bıcaklı saldırısına uğradı. Erdem C., elinden aldığı bıcakla damadını iki yerinden yaraladı. Polise teslim olan Erdem C., "Ne yapsaydım? Kızımı oldurmesini mi bekleseydim" dedi.
?Olay, saat 15.30 sıralarında Muratpaşa ilcesi Kızıltoprak Mahallesi'nde meydana geldi. Mesut K. ile eşi Duygu K. arasında bilinmeyen nedenle evde tartışma cıktı. Tartışmanın kavgaya donuşmesi uzerine evde bulunan bıcağı alan Mesut K., eşi Duygu K.'yi rehin alıp, darbetti. Eşinin kendisini oldurmesinden korkan Duygu K., fırsatını bulup annesine mesaj attı ve eşinin kendisini rehin aldığını yazdı. Bunun uzerine Erdem C., kızının evinin bulunduğu sokağa geldi.

BICAĞI ELİNDEN ALIP DAMADINI YARALADIErdem C., binaya girmeye hazırlanırken damadı Mesut K.'nin kendisine doğru geldiğini ve elinde 'sallama' diye tabir edilen bıcak olduğunu fark etti. Kendisini korumak isteyen Erdem C., damadı tarafından bıcakla bacağından yaralandı. Arbede sırasında bıcağı damadının elinden alan Erdem C., Mesut K.'yi boynundan ve başından yaraladı. Kanlar icinde kalan Mesut K.'nin başında beklerken polisi arayan Erdem C., durumu anlattı. Kısa surede gelen sağlık ekipleri Mesut K.'ye mudahale ederken, Erdem C. ise gozaltına alındı. Hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen Mesut K., ambulansla hastaneye goturuldu.'KIZIMI OLDURMESİNİ Mİ BEKLESEYDİM?'Olayın şokunu uzerinden atamadığını belirten Erdem C., "Yıllardır kızıma neler yaptı. Kızım surekli şiddet gordu. Her defasında kızıma 'Yapma kızım, yuvan bozulmasın' diye sabretmesini soyledim. O her defasında biraz daha şiddetin dozunu artırdı. Bugun yine bıcakla gelip, kızımı yine darbetmiş. Kızım mesaj atıp, durumu bildirdi. Ben de koşarak geldim. Benim geldiğimi gorunce damadım aşağı indi. Bana bıcakla saldırdı. Ben de elinden aldığım bıcakla kendisini yaraladım. Ne yapsaydım? Kızımı oldurmesini mi bekleseydim" dedi.Erdem C. ile Duygu K., polis merkezine goturuldu.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Bulent TATOĞULLARI