Turk sanat muziğinin usta ismi Coşkun Sabah, yeni şarkısı "Gonlumun Kıymetlisi" icin klip cekimi yaptı. Canan Cal ile birlikte duet yaparak, seslendirdiği şarkısının buyuk beğeni topladığını soyleyen Sabah, şu ifadeleri kullandı:
Son zamanlarda buna benzer cok etkili guzel şarkılar cıktı. Bu da onlardan biri. Evde yalnız kaldığım zamanlarda şarkı bestelemek icin cok uygun ortamlar ortaya cıkıyor. Yalnızken uretim cok daha kolay oluyor. Bir bestecinin en iyi zamanı yalnızlığıdır. Ben ureten bir sanatcı olarak da sadece yaptığım işle anılmak istiyorum. Bizim gibi uc beş tane kalan ve ureten sanatcılar var. Onları da gercekten korumalıyız. Biz besteciler cok onemliyiz. Sit alanı gibi korunmalıyız.

"BEKARLIK BANA GORE DEĞİLMİŞ"
Klip cekimi oncesi duzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Coşkun Sabah, itirafta bulundu. Evinde yalnız zaman gecirdiğinde şarkılar urettiğini belirten Sabah, bununla birlikte bekarlığın kendisi icin olmadığını anladığını soyledi.
Sanatcı, "Bekarlık bana gore değilmiş. Cok zormuş bekar olmak. Evlenmek istiyorum ve evleneceğim. Evde hanımın 'Haydi, yemek hazır' diye seslenmesini ozledim" dedi.
Klipte Coşkun Sabah ve Canan Cal, şarkıyı seslendirirken, onlara gelin-damat kıyafetleri icinde yeni evli olan Batuhan ve Tuğce Bilgic, dans ederek eşlik etti. Sabah ve Canan Cal'ın klipte cekimlerinde giydikleri kıyafetler ise modacı Birgul Goralcan tarafından hazırlandı.
BU VİDEO İLGİNİZİ CEKEBİLİR
Kaynak: Hurriyet