Turkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası'na gonderilen 55 klavyeli tablet bilgisayar, ihtiyac sahibi oğrencilere verilmek uzere duzenlenen programda İlce Milli Eğitim Mudurluğu'ne teslim edildi.
Beyşehir Oğretmenevi'nde duzenlenen teslim toreninde konuşan Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, TOBBB'un desteğiyle her yıl ulkede bulunan 365 oda ve borsa aracılığıyla gercekleştirilen eğitim yardımlarının bu yıl pandemi dolayısıyla ihtiyac sahibi oğrencilere ulaştırılmak uzere tablet bilgisayar yardımı olarak yapılmasının kararlaştırıldığını belirtti.
Akbıyık, "Biz de bu salgın doneminde uzaktan gercekleştirilen eğitimlerde tablet bilgisayar desteğiyle oğrencilerimizin başarılarına bir katkı sağlamayı amacladık. Bu vesile ile tabletlerin oğrencilerimize hayırlı olması ve başarı getirmesini diliyorum."dedi.
Toplantıya katılan Beyşehir Kaymakamı Yusuf Ozdemir, İlce Belediye Başkanı Adil Bayındır da konuşmalarında TOBB ve BTSO'na eğitime olan desteklerinden oturu teşekkur etti.
Konuşmaların ardından tabletler İlce Milli Eğitim Muduru Musa Konuk'a teslim edildi.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Abdulhamit Yaşar