ANKARA Şehir Hastanesi'nde sağlık calışanlarına koronavirus aşısı yapılmaya başlandı.
Cin'den getirilen ve dun akşam ilk kez Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Bilim Kurulu uyelerine uygulanan Covid-19 aşısı, Ankara Şehir Hastanesi'nde sağlık calışanlarına uygulanmaya başladı. Merkezi Hekim Randevu Sistemi uzerinden randevu alan sağlık personelleri, kendilerine tahsis edilen aşıların ilk dozlarını yaptırdı. Aşı odaları onunde ise yoğunluk oluştu.
Aşı yaptıran Sevil Erdilmen, aşıya guvendiğini soyleyerek, "Aşı icin cok bekledik. Virusten kurtulmanın yolunun aşı olacağını duşunuyorum. O yuzden aşı olabildiğim icin cok mutluyum. Herkesin aşı olmasını oneriyorum" dedi.'KORONAVİRUS ARTIK SEN BİZDEN KORK'Ankara Şehir Hastanesi Tıbbi Biyokimya Laboratuvarı İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Ozcan Erel ise, aşıya ulaşmanın bir nimet olduğunu belirterek, "'Koronavirus artık sen bizden kork' diyoruz. Daha guvenli hareket edeceğiz, geleceğe de daha guvenli bakacağız inşallah. En kısa zamanda tum halkımızın aşılanarak, bu tehlikeden kurtulmasını bekliyoruz" diye konuştu.
Goruntu dokumu
- Personellerin aşı olurken detay goruntuleri
- Aşılardan detay goruntuler
- Hemşer Erdilmen ve Prof Dr. Erel ile rop.
- Kalabalıktan goruntu
- Genel detaylar
Haber-Kamera: Burak TEKİN-Onur Can KANKAL/ANKARA,