Konya'da Gencleri Evlendirme ve Mehir Vakfı, Suriye'ye giyim, ayakkabı, tekstil ve zuccaciyeden oluşan yardım malzemeleri gonderdi.
İhtiyac sahiplerinde ulaştırılacak 2 tır yardım malzemesi icerisinde 955 bin lira değerinde 101 kalemden oluşan 17 bin 599 urun yer aldı.

Mehir Vakfı Mağazalar Muduru Fatma Nur Aşcı, Konya'dan Suriye'ye kardeşlik koprusunu guclendirme amacıyla hazırladıkları ayni yardımları, ihtiyac sahiplerine ulaştıracaklarını soyledi.
Sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha eklediklerini kaydeden Aşcı, "İdlib bolgesi başta olmak uzere Suriye'de yaşayan ihtiyac sahibi kardeşlerimize dağıtılmak uzere hazırlanmış ayni yardım malzemelerinden oluşan aracımızı gondermek icin toplanmış bulunuyoruz." diye konuştu.
Aşcı, Mehir Vakfı olarak aile kurumuna hizmetlerinin her gecen gun artarak devam ettiğini belirterek, şoyle konuştu:
"Hayırseverlerimizin destekleriyle hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Vakfımız maddi imkansızlıktan dolayı evlenemeyen nişanlı ciftlerimize uzun yıllardır yaptığı yardımların yanı sıra ihtiyac sahibi kardeşlerimizin de yanında yer almaya gayret ediyor. Hizmetlerimizi tum Turkiye genelinde ve yurtdışında devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Serhat Cetinkaya