Fatih Urek, YouTube'da yayınlanan 'Bize Kaldı' programında dobra acıklamalarıyla sosyal medyada gundem oldu.
Urek, "Bu zamana kadar cok para kazandım. 'Parayı ne yaptın?' derseniz; 'Aldı, gittiler' derim. En yakınlarım yaptı bunu bana. Benim en yakınımdı bu kişiler, şu anın parasıyla 20 milyonum gitti. Haftanın her gunu calışıyordum. Alan kişi de hayrını gormedi. Keşke biraz gorseydi" şeklinde konuştu.
[h=3]"COK OZEL ŞEYLER YAŞADIM"[/h]"Kadınlar beni cok seviyor" diyen Fatih Urek, "Hep dua ederler bana, hepsine cok teşekkur ediyorum. Ben onlara en samimi halimle yaklaşıyorum, onlar da beni seviyor. Cok ozel şeyler yaşadım" ifadelerini kullandı.
[h=3]"BEN BU OLAYI HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM"[/h]Başından gecen şok bir olayı da anlatan 54 yaşındaki şarkıcı, şunları soyledi: Almanya'da konser verecektim. İcerisi dolu, coğu da kadın. Tam sahneye cıkacağım, bir kadın geldi. Fotoğraf cektirmek istiyormuş. Kadına 'Gel' dedim. Bir adım attı, titredi. Olduğu yere duştu ve oldu. Ben bu olayı hayatım boyunca unutamam. Boyle bir sevgi, boyle bir iletişimim vardı benim.
[h=3]"DEDİKODUCU" DEMİŞTİ[/h]Fatih Urek, gectiğimiz aylarda ablasının cenazesine katılmayıp, kendisini aramadığını soylediği yakın arkadaşı Demet Akalın'a kusmuştu. Urek, bununla da kalmayıp, Akalın'a 'dedikoducu' demişti.