Super Lig takımlarından Hes Kablo Kayserispor, 1,5+1 yıllık anlaşmaya vardığı teknik direktor Dan Petrescu icin imza toreni duzenledi.
Kulup tesislerinde gercekleştirilen imza torenine, Kayseri Buyukşehir Belediye Başkanı Memduh Buyukkılıc, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Colakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalcın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Ozdoğan, Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gozbaşı ve basın mensupları katıldı. İmza toreninde konuşan Hes Kablo Kayserispor Başkanı Berna Gozbaşı, "Dan Petrecu ile ligin son sırasındayken kontak kurduk. İkna etmem kolay olmadı. Hoş geldiniz diyorum. 2 haftadır bizim galibiyet almamızı sağlayan Uğur Kulaksız hocamızı tebrik ediyorum. Dan Petrescu da Uğur Kulaksız'ı ekibinde gormek istediğini soyledi" diye konuştu.
"ZOR BİR GOREVE TALİP OLDUM"Hes Kablo Kayserispor ile anlaştığı icin mutlu olduğunu belirten teknik direktor Dan Petrescu ise "Bu kadar cok basın mensubunu burada gorduğum icin heyecanlı ve mutluyum. Zor bir goreve talip oldum. Evet risk altındayım ama ben riski seviyorum. Riski sevmeyenler başarılı olamaz. 3 senedir şampiyonluk yaşayan bir hoca olarak duşme hattında olan bir takımda calışmak kolay olmayacak. Ligi iyi yerde bitirirsek kendimi başarılı addedeceğim" ifadelerini kullandı."RİSK ALMAYI SEVİYORUM"Kayserispor'un bulunduğu konumun bilincinde olduğunu belirten Petrescu, "Calıştığım hicbir takımda buyuk vaatlerde bulunmadım. Ama cok calışacağımın garantisini veririm. Riskli bir konumdayız ama ben risk almayı seviyorum. Şu an Kayserispor icin en onemlisi puan kazanmak. Oynayacağımız ilk mactan sonra duruma bakıp, takımı guclendirebiliriz" dedi.