Yeni yıla girerken 2021 icin dertli sozler merak edildi. Peki en guzel dertli sozler nedir, dert sozleri nelerdir, en kısa, manalı, efkarlı, anlamlı, huzunlu dert sozleri nelerdir?
[h=3]DERTLİ SOZLER 2021[/h]- Ozledin, ağladın, guldun, şarkılar soyledin, şiirler yazdın. Peki, o ne yaptı? Deme. Herkes kendinden sorumludur aşkta.

- Aşk bir yok oluş derlerdi inanmazdım. Onu tanıdığım gunden beri kayboldum. Evin yolunu dahi bulamıyorum.
- İpi kesmeye kıyamam omrumu verdim ki ben koca duğume!
- Sevmenin bu kadar zor olduğunu bilseydim. İnan seni tanımaz ilk anda bırakırdım. Cunku hayatı ve sevgiyi zehir edecek kadar insafsızın tekiymişsin.
- Seni aklıma getirecek bircok şarkı varken, yanıma getirecek hicbir şey yok.
- Beni unutma olur mu? Gezdiğimiz o yerleri, el ele tutuştuğumuz ilk parkı. Unutulmak dokunur cunku insana.
- Tespih gibi oldu acılarım cektikce başa donuyorum.
- Yureğiyle gelmeyen bahanesiyle gelir.
- Beni benden alıp giden şarkılar senide oradan alıp yanıma getirse keşke.
- Kalbi olmayanların bahanesi var.
- Doğrular her zaman canını acıtacaktır. Her zaman duymasaydım, bilmeseydim keşke dersin ama duyacaksın.
- O hep iyi olsun diye sen hep dua edersin, o hic bilmez!
- Yorgun bir kalbim, bıkkın bir ruhum var. İster misin?
- Sabret kardeşim sabret... Cay bile demini almadan icilmiyor.
- Neden beni sevmedin diye sormuyorum. Cunku senin kalbin taştan bir duvar. Ne yapsam başaramadım o taşı delmeyi. Biliyor musun artık bıraktım seni sevmeyi.
- Bitiyor benim icin bu gece hayat son kez gozlerine bakıp ağlamak isterdim sevdiğim.
- Hic dokemem şuanda icimi. Zar zor sığdırdım.
- Gittin artık ve dunyamı başıma yıktın benim. Ama keşke kalsaydın da dunyalar benim olsaydı!
- Efkarlı olmak, birazda sitemkar, Ben hepsini topladım bir araya. Galiba yaşlanıyorum. Gene tek başımayım.
- Olmuyor diye uzulme. Allah bir kapıyı kaparsa bin kapıyı acar. Hz. Muhammed
- Seni ozledim demem mi gerekiyor yoksa sen hisseder misin?
- Bana her şeyi anlat ne varsa aklında, aklından zorun varsa onu da anIat. Bana derdini anlat kim kaldı yanında? Yanında kim olmalıydı aslında?
- Anla beni sevgilim. Seni unutmayı her seferinde unutuyorum.
- Bazen susmak gerekiyor acı dolu hayatı anlamak icin.
- Birazdan guneş karanlığı delecek ve gun aydınlanacak. Ben hala ayaktayım. Uyuyamıyorum. Cunku her gozumu kapadığımda hayalin geliyor aklıma.
- Payımıza sukut duştuğunden beridir, kalbimizin sesini daha bir guzel duyar olduk!
- Kadersizlikten midir nedir bilmiyorum ama ben ne zaman gulmek istesem biri beni ağlatmak icin canını dişine takıyor.
- Sen konuşamasan da ben anlarım. Cunku senin derdini sevincini en iyi ben tanırım.
- Her hikaye bitebilir. Ansızın bazen tam alışmışken.
- Yanıma yaklaşma dertle doluyum, sen de uzaktan sev gitsin beni.
[h=3]EN DERT SOZLER[/h]- Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil, onsuz yaşayamayacağın biriyle ol Geldiği zaman boşluk dolduran değil gittiğinde yeri doldurulmayan biriyle ol.
- Ne imtihanlar misafir ettik hic hesapta yokken bir bilsen. İyi ki acıları azaltan dualar ezberlemişim cocukken.
- "Zor, biliyorum. Ama nasipte varsa acılır yollar. İzin ver Allah'ım.
- Bir insan değer veriyorsa hesap sorar. Değer vermiyorsa, hal hatır bile sormaz!..
- Yaşanmış gunlerin hatırına iyi anacağım seni aklıma geldiğin anlarda, ne olursa olsun yaşandı ve bitti saygısızca, canın sağ olsun belki bensiz mutlu olursun yalanların kucağında.
- Eskisi gibi olalım... Ne sen beni tanı ne de ben seni!
- Kendini kimler icin paralıyorsan bil ki; en cok onlara yaranamıyorsun.
- Ozluyorum seni ve seni ozluyorum kendimde, sen benden gittiğinden beri ben bende değilim, kendimi tanıyamaz oldum sensizliği kaldıramıyorum don gel sevgili!
- Kaybetmekten korktukların, zaten hic senin olmamışlardır.
- Ben sana her inanışımda kendime yeniliyorum.
- Dost bildiklerimiz hep vurdu bizi arkamızdan, ne zaman yuzumuze gulen olsa hep arkamızdan vurmuş laflarıyla, şimdi anlıyorum insanlara baktıkca daha cok seviyorum hayvanları aslında.
- Sen Susup İcine Cekersin, Onların Gorduğu Sadece Sigara İcen Birisi.
- Zaten yorgunum beni daha fazla yoran hicbir şeye tahammulum yok!
- Sırf sevdiklerin gozyaşı dokmesin ya da kırılmasınlar diye sahiplendiğim acır var.
- Aramayacaksın kimseyi, olması gerekenler, zaten yanında. Ve yanında olmayıp gidenler; ne aklında olmalı ne umurunda!
- Hep kalanlara gidenleri kattım. Bir gun yerine gecemediler. O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler.
- MekÂn her zaman bulunur da huzur veren insan her zaman bulunmaz.
- Hala hayattan bir umudum varsa, senin guluşun sayesinde.
- Bilir misin ne kotudur insanın bildiğini anlatamaması. Kelimelerin hep yarım kalması. Ben deyip susması, sen deyip ağlaması.
- Yureğini, senin değerini bilmeyen biri icin kirletmeye değmiyor hayat.
- Senden habersiz sevdim seni, senden habersiz aldığım fotoğraflarına "sana aşığım" dedim, seviyordum seni senden habersiz.
[h=3]ANLAMLI DERTLİ SOZLER[/h]- Derdini anlatmadan anladığınız kişiler, şimdi sizin derdiniz oldu. Gule gule kafayı yiyin, afiyet olsun.
- Nasıl da soğuyor. Sanki sırtında bir hırkaydım da, cıkarıp kenara attın.
- Sorsan ikimiz de mavi idik. Ama birimiz deniz, birimiz gokyuzu. Anlatabildim mi?
- Onlar bana bekleme dediler, donmeyecek. Sabretmek dediler, seni mezara goturecek. Sevme dediler, para etmeyecek. Boş verin diyecektim, nefesim yetmedi!
- Dertli insanların ihtiyacı koşeye sıkıştırılmak değil, hislerine kulak verilmesidir.
- Aşk konusunda o kadar cok şanssızım ki; herkese ya buyuk ikramiye, ya da teselli ikramiyesi cıkarken bana amorti bile vurmuyor!
- Corabın lastiğinin sıktığı yerleri kaşımanın bana verdiği mutluluğu, veremeyen insanlar var!
- Aşk işte! Gider en kral halinle, bir soytarıyı seversin!
- Belki de gozlerine baktığımda, kendimi artık orada goremediğimdendir tum hırcınlığım!
- Sonbaharda duşen yapraklar gibi bizde duşuşteyiz. Soğuk beyaz bir kışa doğru…
- Olmayacak bir şeyin olmasını beklemek zordur ama, asıl zor olan o şeyden asla vazgecememektir.
- Bir başıma olduğum bir yuksekliğin en ucundayım. İnemiyorum, yaşayamıyorum, olemiyorum!
- Yatsan ne olur, gozune uyku girmedikten sonra!
- Gidişine değil, yalnızlığıma aramda oluşan dostluğun bozulmasına kahrediyorum. Şimdi hangi yuzle doneceğim ona?
- Sevilmek istiyorsan once insan ol. Ha bu arada insanlık bedava rahat ol.
- İnsanın buyudukce mi artıyor dertleri? Yoksa insan buyudukce mi anlıyor gercekleri?
[h=3]KISA DERTLİ SOZLER[/h]- İcimize de atamıyoruz, orası da doldu!
- Yorgun bir kalbim, bıkkın bir ruhum var. İster misin?
- Sorun şu ki; İnsanlar artık bir kalbe sahip olduklarını unuttular.
- O hep iyi olsun diye sen hep dua edersin, o hic bilmez!
- Ruh dunyamda kavimler gocu var, bu aralar.
- Kaybetmekten korktukların, zaten hic senin olmamışlardır.
- Paltom bile ağır gelirken, Nasıl taşırım Koskoca dunyayı Sırtımda?
- MekÂn her zaman bulunur da, huzur veren insan her zaman bulunmaz.
- Her derdi icinize atarsanız, sonunda ayağa kalkamazsınız!
- Zaten yorgunum beni daha fazla yoran hicbir şeye tahammulum yok!
- Beni yıpratan hayatın kahpeliği değil, İnsanların sahteliği!
- Her tercihin uzerinde, tercih edilmeyenin laneti var.
- Hala hayattan bir umudum varsa, senin guluşun sayesinde.
- Yanıma yaklaşma dertle doluyum, sen de uzaktan sev gitsin beni.
NOT = Sizlerin de bildiği farklı dertli sozler varsa yorum bolumunden bizlere yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkur ederiz.