Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan Gurhan, uzman psikolog Gokhan Cınar'ın Exxen'de yayınlanan "Katarsis X-TRA" programına konuk oldu. Programda zaman zaman duygusal anlar yaşayan Bayhan, aile yaşantısından bahsederken "Evimiz Adana'da tarla kenarındaydı. Annem ve ablamla yaşardım. Babamın bizden bağımsız Almanya'da bambaşka bir hayatı vardı. Hatırladığım en net şey hep karnım actı" dedi.
'FARE ZEHRİ ALDIK'
Annesinin vefatı hakkında konuşan şarkıcı, anlattıklarıyla herkesi şaşkına cevirdi. Bayhan, yaşadıklarıyla ilgili şunları soyledi: "Annemin aramızdan ayrılışı cok uzucudur. Bir gun birlikte fare zehri aldık ve evimize gittik. Eve vardığımızda zehri cay bardağına doldurdu. İlk once ablama uzattı, o istemedi. Ardından bana uzattı, ben tam bardağı alıp icecekken ablam engelledi. Sonunda ise annem o zehirden icer gibi oldu. O an hatırladığım tek şey, bağırarak dışarı cıktı ve o andan sonra bir daha annemi hic gormedim. Bu caresizlikle yapılmış bir şeydi. Ben cok kotu bir cocukluk yaşadım."
'KAYBOLMUŞ BİR RUH GİBİYDİM'
Popstar Bayhan, annesini kaybettikten sonra Almanya'ya babasının yanına gittiklerini soyleyerek "Orada da uvey annemiz oldu. Bizi ac bırakırdı. Sonra kendimi Almanya'da bir cocuk esirgeme kurumunda buldum. Bir sene boyunca rahibeler bize baktı. Ablam, Almanya'da okumaya devam etti, ben Turkiye'ye geldim. Ablamı orada trafik kazasında kaybettik" dedi. Şarkıcı, "İstanbul'a geldim bir şeyler yapmaya calıştım. Hep şarkı soylerdim. Kaybolmuş bir ruh gibiydim" dedi.
Kaynak: Snob Magazin