ARDAHAN'ın Cıldır ilcesinde 10 yıldır kuaforluk yapan Turgay Karadaş (30), muşterilerini bu kez yuzeyi buz tutmuş Cıldır Golu'nde tıraş etti.
Cıldır ilce merkezinde kuaforluk yapan Turgar Karadaş, yuzeyi buzla kaplanan Cıldır Golu'nde sac-sakal traşı yapmaya karar verdi. İş yerine gelen muşterinin buz ustunde traş teklifini kabul etmesi uzerine Karadaş, golde hazırlık yaptıktan sonra calışmaya başladı. Golun yuzeyini kirletmemek icin bez seren Karadaş, muşterisinin sac- sakal traşını yaptı. Vatandaşlar, buz uzerinde traşı şaşkınlıkla izledi.
Buz ustunde traş yaparak bir ilki gercekleştirdiğini soyleyen Turgay Karadaş, "Dukkanıma traş olamaya gelen muşterilerime 'buz ustunde traş olur musun' dedim, onlar da beni kırmadı. Kabul edince, butun malzemelerimi alıp, gole geldim. Cıldır Golu tanıtımında bir farkındalık olsun diye, buz ustunde traş etmeye başladım. Birkac muşterim daha var sırada bekleyen, hava biraz soğudu, onları da traş ettikten sonra gideceğiz" diye konuştu.Buz ustunde traş olan Erol Topkaya ise "Buz ustunde traş olmak heyacan verici. Berber arakadaşımız farkındalık olsun diye boyle bir şey yapınca biz de kabul ettik, gayet de guzel oldu" dedi.