Olay 23: 30 sıralarında Aydınlı Mahallesi Şeker Sokak'ta meydana geldi. İddiaya gore 2 kişi otomobille sokağa geldi. 1 kişi otomobilden inerek sokak uzerinde bulunan bir fabrikaya girerken aracta kalan henuz ismi oğrenilemeyen kişi aracın torpidosunda bulunan tabancayı alarak kafasına ateş etti.
[h=3]AĞIR ŞEKİLDE YARALANDI[/h]Silah sesini duyan arkadaşı ve fabrikada bulunanlar yardıma koştu. İhbar uzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından aractan cıkarılan kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

[h=3]ARKADAŞI EMNİYETE GOTURULDU[/h]Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. İntihar girişiminde bulunan kişinin arkadaşı ifadesi alınmak uzere emniyete goturuldu.
[h=3]"DEDİKLERİNE GORE İFLAS ETMİŞ"[/h]Fikret Birdal isimli vatandaş, "Bir şey gormedim. Mutfağın camından dışarı baktım ambulans vardı. Yaralıyı gordum ambulansa koyup, goturduler. Dediklerine gore iflas etmiş galiba. Silahı kafasına sıkmış" dedi. Olayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İhlas Haber Ajansı