Antalya'da 80 yaşındaki yaşlı kadını yalnız yaşadığı evinde darp ve gasp eden 3 şahıs jandarma ekipleri tarafından kısa surede yakalandı. 80 yaşındaki kadın, yaşadığı korku dolu anları anlatarak, "Kolumu bacağıma bağlayıp once gozlerimi sonra da ağzımı bantladırlar. Ben bağırırken bant yırtıldı ve tekrar bağladılar. Bağırmaktan ağzımdaki dişler cıkmıştı" dedi.
Olay, Elmalı ilcesi Gulova Mahallesi'nde dun gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye gore, evde yalnız yaşayan Hatice Aykut'un (80), evine gelen 3 kişi, yaşlı kadının ellerini ve ayaklarını bağladıktan sonra darp etti, ardından kolunda bulunan 22 ayar 10 bileziğini caldı. Vucudunun ceşitli bolgelerinde morluklar oluşan Aykut, surunerek gittiği komşusundan yardım talebinde bulundu. Komşularının olayı bildirmesinin ardından olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi. Şuphelilerin bulunmasına yonelik oluşturulan ekip, kısa surede şuphelilerin Abdullah S., Ayhan T. ve Resul U. olduğunu belirledi. İlce Jandarma Komutanlığı ve istihbarat ekibi, 3 şupheliyi dağ evinde gozaltına aldı. Evde yapılan aramalarda ise 7 bilezik, ruhsatsız tabanca, av tufeği ve cok sayıda mermi ile 3 cift ayakkabı ele gecirildi. Jandarma karakolunda ifadeleri alınan şupheliler adliyeye sevk edildi.

"BAĞIRMAKTAN AĞZIMDAKİ DİŞLERİM CIKTI"
Yaşadığı korku dolu anlatan Hatice Aykur, "Akşam saat 22.00 gibi yattım. Tuvalete gitmek icin uyandım kolumdaki saate baktığımda saat 01.00 civarıydı. Sonra tekrar uyudum, bir anda gozlerime bir ağırlık coktu ve "Bu kim" diye bağırdım. Daha sonra ben cırpınırken beni yataktan yere surukleyerek indirdiler. Yuzleri maskeliydi ve biri orta boylu, diğeri de ondan biraz daha uzundu. Ondan sonra kolumu bacağıma bağlayıp once gozlerimi sonra da ağzımı bantladırlar. Sonra ben bağırırken bant yırtıldı ve tekrar bağladılar. Daha sonra biri uzerime bastırırken diğeri yatağın yanında duran ceket ile yuzumu orttu. Tamamen yuzum kapandı ve dunyayı goremedim. Ağzımda dişlerim vardı ama bağırırken cıkmış. Kulaklarımda kupelerim vardı onları kırmışlar. Kollarımı bacağımdan cozduler. Cok şukur ellerimi arkadan bağlamadılar eğer oyle bağlasalardı ben olurdum. Benim canıma kast etti onlar. Benim paramı da bileziklerimi de alsalar ben canımı arıyorum. Bu sefer kollarımı onden capraz şekilde bağladılar. Kollarımdaki altınları telefon ışığıyla cıkardılar. Sonra da karanlıkta hemen kactılar. Nasıl gittiklerini, nasıl cıktıklarını bilemedim. Hicbir şey goremedim dunya zindan oldu" dedi.
(Ahmet Serdar Eser- Akif Yılmaz-Adem Durmaz/İHA)
Kaynak: İhlas Haber Ajansı