Gaziantep FK'nın Demir Grup Sivasspor'a 2-1 yenildiği mactan sonra kırmızı siyahlıların teknik direktoru Marius Sumudica carpıcı acıklamalarda bulundu.
Sezon sonu sozleşmesi sona erecek olan ve Gaziantep yonetimiyle henuz anlaşma sağlayamayan Rumen teknik adam, Sosyal medyada benim hakkımda konuşulan şeyler oldu. Benim paranın peşinden koştuğum soyleniyor. Turkiye bilsin ki; bu doğru değil. Eğer paranın peşinde koşsaydım şu anda başka bir takımın teknik direktoruydum. Mactan once herkes karşılaşmaya konsantre olması gerekirken kulup bana yeni kontrat teklif etitğini acıkladı. Bu doğru değil. Başkan ile dun bir toplantı yaptık. Başkan benden yuzde 10 indirim istedi. Bunu kabul edemeyeceğim. Ben oyuncularıma cebimden 80 bin Euro prim dağıttım. Bunu da memnuniyetle verdim. Başkan, benim oyunculara verdiğim primleri kulup icin de istedi. Bu şekilde devam etmemiz zor. Benim maaşım sadece 600 bin Euro; Turkiye bilsin. Takımımız ucuncu sırada, başarı yakalamış bir hocaya boyle bir teklif yapılmasını anlamıyorum. Turkiye'de calışmaya devam etmek istiyorum. Sezon sonuna kadar kalacağım. Bana saygı duymayan insanlarla calışmam cok zor. Bana yapılan teklifi hakaret olarak algılıyorum. Sezon sonuna kadar burada kalacağım. Arabistan'dan teklif vardı ama reddettim. Ben Turkiye'de calışmaya devam etmek istiyorum. Bu ulkeyi seviyorum" ifadelerini kullandı.

[h=3]SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİF ALDI[/h]Dun akşam saatlerinde Sumudica ile goruşme gercekleştiren Gaziantep yonetimi, 49 yaşındaki teknik adamın sozleşmesinde ucret arttırımına gittiğini duyurmuştu. Sumudica, goruşme oncesinde yaptığı acıklamada Suudi Arabistan'dan astronomik bir teklif aldığını belirtmişti.