Akıncı dizisi Aylin kimdir? Akıncı "Didem İnselel" kimdir? Kac yaşındadır? Nerelidir? Ne iş yapmaktadır? Didem İnselel hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...
[h=3]AKINCI DİZİSİNİN AYLİN'İ DİDEM İNSELEL KİMDİR?[/h]Uğur Didem İnselel, 13 Temmuz 1976 yılında doğan, Turk oyuncu ve sunucudur.
Kanal D'de yayınlanan Kavak Yelleri (2007) dizisinde "Gonul Kara" adlı karakteri canlandırmıştır. Dizide, insanlara yardım etmesi ama yanlış anlaşılması sonucunda surekli okulunu değiştiren bir oğretmeni canlandırmaktadır. İzmir-Urla'da oğretmenlik yapmaya başladığı okulda, oğrencisi Efe (Dağhan Kulegec) ve Efe'nin abisi Metin (Ferit Aktuğ) Gonul'e aşık olur.
1999 yılında Melodi programında sunuculuk yaptı. Camdan Papuclar (atv), 29-30 (Show TV), Sahte Prenses (Show TV) dizilerinde, reklam filmlerinde ve kısa filmde oynamıştır.
Ayrıca Kanal D'de Fatih Portakal ile birlikte Ne yapmalı? adlı programı sunmuştur. Bundan sonra tiyatro hayatına devam edeceğini bildirdi. TRT 1'de yayınlanan Beni Boyle Sev adlı dizide "İnci" karakterini canlandırdı.
Guneşi Beklerken adlı dizide de kendini ekranlarda gosterdi ve iki sezondur "O Hayat Benim" adlı dizide rol almaktadır.