HATAY'da 4 yıl once, o donem 12 yaşında olan B.S.U adlı kız cocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada 24 yıl hapis cezasına carptırılan, dun Mersin'de yakalanıp gozaltına alınan Suleyman Samray tutuklandı. Fatoş B., Samray'ın tutuklanmasının sevindirici olduğunu belirterek, "Onun yuzune tukurmek istiyorum" dedi.
Hatay'da 16 Eylul 2017'de Fatoş B.'nin kızı, aile dostları Suleyman Samray'ın cinsel istismarına uğradı. İstismar olayı kucuk kızın davranışlarındaki değişikliklerin ailesi tarafından fark edilmesiyle ortaya cıktı. Samray'ın B.S.U.'ya gonderdiği mesajları goren aile, şikayetci oldu. Gozaltına alınan Suleyman Samray, tutuklanıp cezaevine kondu. Samray, 1 yıl tutuklu kaldıktan sonra tahliye edildi.
Hakkında 'cocuğun cinsel istismarı' ve 'kişiyi hurriyetinden yoksun kılma' suclarından dava acılan Suleyman Samray, Aralık 2020'de 24 yıl hapis cezasına carptırıldı. Tutuklamaya yonelik yakalama emri cıkarılan Suleyman Samray'ın, Fatoş B.'yi ve ailesini tehdit ettiği belirlendi.Suleyman Samray, Mersin'in Yenişehir ilcesinde boş bir evde dun polis tarafından yakalanıp gozaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Samray, tutuklanarak cezaevine kondu. Samray'ın sevki sırasında yuzunu siyah maskeyle gizlemeye calıştığı goruldu.KORONAVİRUS YUZUNDEN SAKLANIYORMUŞSamray sorgusunda, kendisine iftira atıldığını one surerek, "Kacmıyordum, koronavirusten dolayı saklanıyordum. Son duruşmaya katılmadım, raporum vardı. Sokakta yakalandım. Sevgilimi dovduğum icin iftira attılar" dedi.'YUZUNE TUKURMEK İSTİYORUM'Samray'ın tutuklanmasının ardından gazetecilere konuşan Fatoş B., sanığın tutuklanmasının sevindirici olduğunu soyledi. Samray'ın oğlu tarafından hala tehdit edildiklerini one suren Fatoş B., "Onun yuzune tukurmek istiyorum. Telafisi yok, tarif edemiyorum. Korkularımla, endişelerimle, onun yakalanmasıyla, mutluluğumla hepsi karışık şu anda. Oğlu da benim oğlumu tehdit ediyor. İş yerime geliyor, arabamın yakıt deposunu patlatıyor. Aynamı kırıyor, eve geliyor. Kapımıza geliyor. Yine de devletten beni korumasını talep ediyorum" dedi.