Sansasyonel Cinsiyet Kaydırma (Değiştirme) Filtresi (Gender Swipe Filter) henuz yeni ve cok az oturmuştu ki, Snapchat, Bebek Filtresi (Baby Filter) adı verilen goz alıcı yeni bir eklenti daha sundu. Hic şuphe yok ki bu eşsiz filtre, sevimli bebek avatarları ile dikkatleri cekmeye calışan internet (sosyal medya) kullanıcıları ile yayıldı.

Ben de bu yeni eklentiden cok etkilendim ve saati geri alıp, cocuk gibi sevimli gorunup gorunmediğimi gormek icin bu eklentiyi (filtreyi) denedim. Unutmayın; bu filtreyi (eklenti) herhangi bir unlunun goruntusu (resmi) uzerinde de kullanabilirsiniz; boylece en sevdiğiniz yıldızın cocukken nasıl gorunduğunu oğrenebilirsiniz.

Snapchat’in Bebek Filtresi’ni (Baby Filter) kullanma isteği ve filtrenin nasıl calıştığı merakı sizi de sardıysa, Bebek Filtresi (Baby Filter)’ni iPhone ve Android’de nasıl kullanabileceğinizi makalemizin devamında bulabilirsiniz.

Herhangi Bir (Yetişkin) Yuzu(nu), Anında Cocuk Yuzune Dondurmek icin Snapchat’in Bebek Filtresi Nasıl Kullanılır?
İşlem adımlarına gecmeden once, cihazınızda en son Snapchat surumu bulunduğundan emin olun.

• Cihazınızda Snapchat’i başlatın.
  • Yukarıda belirttiğimiz gibi, bu ozellik hem selfie kamerası hem de arka kamera ile calışır.
Bu nedenle, kendi yuzunuzu ve bakışınızı bir cocuğa donuşturmek istiyorsanız, selfie kamera kullandığınızdan emin olun.

Ancak en sevdiğiniz Hollywood veya spor yıldızının (veya hayran olduğunuz herhangi birinin) cocukken nasıl gorunduğunu gormek istiyorsanız, arka kamerayı kullanmak icin sağ ustteki kamera cevirme duğmesine dokunun. Ve daha sonra, kameranızı resme yaklaştırın.

• Yuzu(nuzu) kamera goruntusunde ayarladıktan sonra, filtreleri ekranın alt kısmından getirmek icin ekrana dokun ve ardından, bebek filtresine (baby filter) erişmek icin filtreleri sola kaydırın.

Not: Snapchat’in yeni Bebek Filtresi’ni (henuz) almadıysanız, mercek simgesine dokunun ve Bebek Filtresi’ni arayın. Bebek objektifi (filtre – lens) gorunduğunde, Objektifi (Filtreyi) Dene (Try Lens) seceneğine (menusune) dokunun. Bu menuden cıkabilirsiniz; bebek filtresi (baby filter), filtreler listesinde artık gorunecektir.

• Bu cılgın filtreyi sectiğiniz an, yuzunuz (veya sevdiğiniz unlunun resmindeki yuzu) anında cocuk gibi gorunecek