Super Lig'in 17. haftasında deplasmanda Fenerbahce'ye 2-1 yenilen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktoru Cağdaş Atan, "Beş buyuk lige bakınca topu rakibe vererek şampiyon olan takım sayısı azdır diye duşunuyorum." dedi.
Ulker Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından duzenlenen basın toplantısında konuşan Atan, takımının istediği gibi oynadığını ama Fenerbahce'nin kendilerine karşılık veremediğini belirtti.
Musabakadan once daha kafa kafaya bir mac beklediğini dile getiren Atan, "İlk yediğimiz gol tesaduftu. Pozisyonlara girdik aslında iyi pozisyonlar yakaladık. Macı cevirme şansı da geldi ama ceviremedik. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Her oynadığımız oyunda rakibe ustunluklerini kabul ettiriyorlar. Bu bizim icin buyuk adım, boyle devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Takımının sahada fit bir goruntu sergilediğinin altını cizen Bulut, şunları kaydetti:
"Takımım oyuna hukmetti. 2-0'dan sonra kontra ataklar verdik. Mac Ulker Stadı'ndaydı. Kelimelerimi biraz kontrollu seciyorum, takımımı kutluyorum. Biraz daha kaliteyi arttırırsak bu sorunları aşacağımızı duşunuyoruz. Bugun tamamen kazanma odaklı bir oyun oynadık. Maalesef şanssız gollerle macı kaybettik. Beş buyuk lige bakınca topu rakibe vererek şampiyon olan takım sayısı azdır diye duşunuyorum. Turkiye'de en buyuk camialardan biri var karşınızda. Başında da başarılı bir hoca. Ben biraz daha oyun bekliyordum bugun, istediğimiz gibi olmadı."
Kaynak: Anadolu Ajansı / Suha Gur