Malatya'da Başarı Rehberim Oğretmenim Projesi kapsamında dezavantajlı cocuklar kitapla buluşturulacak.
İl Milli Eğitim Mudurluğunden yapılan yazılı acıklamaya gore, Başarı Rehberim Oğretmenim Projesi'nin hazırlık kitaplarının basımı kapsamında Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde program duzenlendi.

İl Milli Eğitim Muduru Battal Kanbay, AK Parti Malatya milletvekilleri Bulent Tufenkci ve Ahmet Cakır'a proje ile basımı gercekleştirilen hazırlık kitapları hakkında bilgi verdi.
Kanbay, dezavantajlı bolgelerdeki cocukları kitaplarla buluşturma heyecanını yaşadıklarını belirtti.
Milletvekili Tufenkci de yeni tip koronavirus dolayısıyla uzaktan eğitime gecildiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:
"Zararı en aza indirme noktasında gerek online eğitimde fedakarca calışan, gayret gosteren eğitimcilerimiz gerek gece gunduz demeden oğrencisini yetiştiren oğretmenlerimizin gayretleri de bu surecte yadsınamaz. Bu surecin verimli bir şekilde gitmesi noktasında ilimizde başta Milli Eğitim Mudurumuze teşekkur ediyoruz."
Cakır da eğitimde gonulluluk esası olduğunu ifade ederek, "Burada oğrencilerimizin daha iyi yetişmesi, cocuklara sağlanan katkılar, matbaaya yapılan yatırımlar bir emeği, gonulluluğu gerektiriyor. Bunu da gormek bizleri sevindiriyor." acıklamasında bulundu.
Kaynak: Anadolu Ajansı / Orhan Yoldaş