Dijital yayın platformu Exxen, 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren yayın hayatına başlamış ve Acun Ilıcalı, Exxen'in ilk 3 gununde 500 bin aboneye ulaştığını acıklamıştı. Yayın hayatının uzerinden henuz kısa bir zaman gecen platformu beğenenler de oldu, eleştirenler de.
Bu eleştirilerin arasında kullanıcıların aboneliği iptal edememe sorunu da buluyordu. Exxen, platformu denemek isteyenlere 1 hafta ucretsiz deneme suresi tanıyordu, ancak platformu beğenmeyip de aboneliği iptal etmek isteyenler icin herhangi bir secenek bulunmuyordu. Neyse ki Exxen, deneme surelerinin bitmesine birkac gun kala kullanıcılara aboneliği iptal etme seceneği getirdi.
[h=2]Exxen aboneliği nasıl iptal edilir?[/h]
Oncelikle Exxen’de abonelik iptal işleminin son derece basit olduğunu belirtelim. Netflix gibi bircok platformda olduğu gibi Exxen’de de sıkıntı yaşamadan aboneliğinizi kolayca iptal edebiliyorsunuz. Aşağıda vermiş olduğumuz adımları takip ederek aboneliğinizi kolay bir şekilde sonlandırabilirsiniz.
Adım #1: Buraya tıklayarak Exxen’in web sitesine gidin ve giriş yapın. Adım #2: Ana sayfanın sağ ust kısmında bulunan Profilim kısmına gidin. Adım #3: Kişisel bilgilerinizin bulunduğu ekranda Profilimi Sil seceneğine tıklayın. Adım #4: Karşınıza cıkan bilgilendirme ve onay kısmında Evet seceneğine tıklayarak aboneliğinizi sonlandırın. Exxen’den aboneliğinizi silmek icin izlemeniz gereken adımlar bunlar. Profil silme işlemine onay verdikten sonra karşınıza “Your Profile Has Deleted (Profiliniz Silinmiştir) yazan bir uyarı cıkacak. Aboneliğinizi iptal ettirdikten sonra kalan deneme surenizi kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Bu sure zarfında kayıt olduğunuz mail adresi ve şifrenizle birlikte Exxen’e giriş sağlayabilirsiniz, ancak deneme sureniz bittiği zaman hesabınız platformdan tamamen silinecektir.