Adana'da Seyhan Nehri'ne duşen kişiyi, kopru inşaatında calışan işciler kurtardı.
Alınan bilgiye gore, Seyhan Nehri kıyısındaki Merkez Park'ta yuruyuş yapan Alaattin Yer, henuz belirlenemeyen bir nedenle dengesini kaybederek suya duştu.
Suda kısa sure cırpınan Yer, demir parmaklıklardan tutunarak cevredekilerden yardım istedi.
Durumu fark eden kopru inşaatında calışan işciler, Yer'i, tutunduğu yerden cıkartarak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.
Cimenlik alana yatarak bir sure sağlık ekiplerinin gelmesini bekleyen Yer, ceşitli rahatsızlıklarının bulunduğunu, bir sure yuruyuş yaptıktan sonra dengesini kaybederek suya duştuğunu, bunun uzerine cevreden yardım istediğini belirtti.
Ambulansın olay yerine gelmesinin ardından ilk mudahalesi yapılan ve sağlık durumunun iyi olduğu tespit edilen Yer, onlem amaclı hastaneye kaldırıldı.
Suya duşen Yer'i kurtaran işcilerden Melih Oter de kurtarma anını şoyle anlattı:
"Kopru inşaatında calışırken bağırma sesleri duyduk. Nehrin karşı yakasındakiler bize, 'Biri suya duştu. Yardım edin.' seslendi. Biz de elimizdeki işi bırakarak yardıma koştuk. Baktık biri suyun icerisinde demirlerden tutunuyordu. Sudan cıkartıp polise haber verdik."