Youtubeye yakın zamanda bir ozellik eklendi. Bildiğiniz gibi reklam cıkmama sorunundan kaynaklı olarak gelirlerimiz kuruşları hatta sıfırları gordu. Son gelen guncellemeyle videolarınızın reklam veren icin uygun olup olmadıgını kontrol edebiliyorsunuz eğer uygun değil ibaresi mevcutsada itiraz edebiliyorsunuz.
Videonuz eğer Yeşil dolar simgesindeyse para kazanmaya uygun
Videonuz eğer Turuncu dolar simgesindeyse para kazanmaya uygun ancak yeterli reklam cıkmıyor
Videonuz eğer Siyah dolar simgesindeyse para kazanmaya uygun değil demektir.
Peki bunu nasıl yapıcaz :?
1. Adım- Youtube'ye girip sağ ustten profil fotoğrafımıza tıklayıp "İcerik oluşturucu studyo"ya giriyoruz.
Ekli dosyayı goruntule 732
2. Adım- Sol panelde bulunan "Video yoneticisi" sekmesine giriyoruz.
Ekli dosyayı goruntule 733
3. Adım- Goruntuleme seceneklerinden "Sınırlı sayıda reklam gosterilen yada hic gosterilmeyenler" şıkkını işaretliyoruz.
Ekli dosyayı goruntule 734
4. Adım- İtiraz etmek istediğiniz videoyu listeden secip inceleme iste butonuna tıklıyorsunuz.
Ekli dosyayı goruntule 735
5. Adım- Verilen yonergeleri okuduktan sonra Manuel inceleme iste butonuna basıyorsunuz.
Ekli dosyayı goruntule 736
6. Adım- Videonuzun manuel incelemeye girmesi icin son 7 gunde en az 1000 izlenme almış olması gerekiyor. Eğer reklam veren icin uygun bir video olduğunu duşunuyorsanız iki işaretleyip itirazınızı gonderebilirsiniz.
Ekli dosyayı goruntule 737
Youtube Para Kazanma ikonunda ki sari uyari'nin aciklamasi ve giderilmesi
YouTube0 Mesaj
●57 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- YouTube
- Youtube Para Kazanma ikonunda ki sari uyari'nin aciklamasi ve giderilmesi