Unlemden şikayetci olan arkadaşlar icin kendi yontemlerimden birini paylaşmak istiyorum şimdi Camtasıa gibi programlarla video cevresine cerceve ekleyip unlemi gecmek mumkun herkes daha pratik olan bir yol arayışı icerisinde ben şoyle bir yol denedim ve başarılı oldum.
Unlem nedir?
Ticari haklarının bizde olmadığını youtube sistemi tarafından belirlenen connect ıd yani o videonun kimliği diyebileceğimiz sistemin yuzumuzde somurtma yaratan bir sembolu bu unlem

Unlemden Kurtulma Yolları
1-Partner Kanala Gecmek
2-Cerceve Ekleyerek Gecmek
3-Youtubede olmayan bir videoyu youtube atmak
3- Maddeyi biraz acmak istiyorum bunun icin youtube dışı kaynaklardan video bulmamız lazım torrent siteleri oldukca elverişli bu konuda bir cok torrent sitesi var onlardan video atarak deneyebilirsiniz.
Konumda acıklayacağım cerceve eklemeye gore daha pratik olan yontem ise
Videoları birleştirmek
Bir cok video birleştirme programı var crackli cracksız isteyenler lisansla satın alabilirler bu programların cogu vdsede sorunsuz olarak calışır.
Bu programlardan biriyle 2 adet dunya engeli olmayan eşleşen vermeyen sadece ama sadece unlem veren videolar icin ne yapabileceğimiz gelirsek
Ornek olarak unlem veren iki videomuzu alalım 1. video herhangi bir kategoride 15 dakikalık bir video olsun ikinci video aynı kategoride 10 dakikalık bir video olsun bunları yotubeden alıp editleme yapmadan youtube atarsanız buyuk ihtimal unlem alıcaksınız ama bu iki videoyu birleştirirseniz youtube algılama sistemine gore eşsiz bir video yuklemiş oluruz ve bu video connect ıd'si daha once oluşturulmamıs olduğu icin Unlem Yerine Yeşil Dolar işaretini goruruz.
Herkese bol kazanclar