Adım Adım Windows 10 Yukle
1. Adım: Denetim Masası>Windows Update bolumunden guncellemeleri denetleyin. Eğer Windows 10 guncellemesi gorunmuyorsa 2. adımı izleyin.
2. Adım: C:WindowsSoftwareDistributionDownload bolumundeki her şeyi silin.
3. Adım: Komut İstemini (cmd.exe) yonetici olarak calıştırın. Komut istemini gorev cubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayarak calıştırabilirsiniz. Ya da arama kısmına cmd.exe yazıp, cıkan arama sonucuna sağ tıklayıp yonetici olarak calıştırabilirsiniz.
Ekli dosyayı goruntule 1420
4. Adım: Yonetici olarak calıştırdığınız Komut İstemi bolumune wuauclt.exe /updatenow komutunu yazın ve enter tuşuna basın.
Ekli dosyayı goruntule 1419
5. Adım: Bu işlemleri gercekleştirdikten sonra Windows 10 guncellemesi otomatik olarak inecektir. İndirmeyi; Denetim Masası>Windows Update bolumunden goruntuleyebilirsiniz.
Sisteminiz Windows 10 Destekliyor Mu?
Windows 10‘u indirme aşamasına balıklama atlamadan once ilk olarak kullandığınız sistemin Windows 10‘u destekleyip, desteklemediğine bakmanızı tavsiye ediyoruz.
Bunun icin her ne kadar Microsoft, minimum sistem gereksinimlerini acıklasa da eğer sınırın hemen ustunde bir sisteme sahipseniz, Windows 10‘un başka kişiler tarafından test edilmesini bekleyip, onların deneyimlerine gore sisteminize kurup kurmamaya karar vermenizin daha mantıklı olabileceğini de hatırlatalım.
Windows 10 Minimum Sistem Gereksinimleri
İşlemci: 1 GHz ya da daha hızlı
Bellek: 32 bit icin 1 GB, 64 bit icin 2 GB
Disk alanı: 32 bit icin en az 16 GB, 64 bit icin en az 20 GB
Ekran kartı: En az Microsoft DirectX 9 destekli
Windows 10 Nasıl Yuklenir?
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Windows 10 Nasıl Yuklenir?