Milli Piyango'nun yılbaşı ozel cekilişinde 100 milyon liralık buyuk ikramiyenin Akhisar'da satılan bilete isabet etmesi ilce halkını heyecanlandırdı.
Dun akşam yapılan cekiliş sonucu buyuk ikramiyenin isabet ettiği "9884757" numaralı ceyrek biletin Akhisar'da satıldığının acıklanması ilcede en onemli gundem maddesi oldu.
Talihli ve biletin satıldığı bayinin henuz ortaya cıkmaması nedeniyle yeni yılın ilk sabahına merakla uyanan ilce sakinleri, "şanslı milyoneri" arıyor.
Bilet numarasının, buyuk ikramiyenin cıktığı bilete yakın olduğunu soyleyen ilce sakinlerinden Ufuk Altınoluk, AA muhabirine dun buyuk bir heyecan yaşadığını anlattı.
Altınoluk, "Akşam neredeyse kalbim duracaktı. Bilet numaram yakındı, 4 rakam ile kacırdım. Buyuk ikramiyenin isabet ettiği bileti benim aldığım bayinin sattığını duşunuyorum. Tahir Un Caddesi'ndeki seyyar bayilerden almıştım, cunku birbirine yakın numaralar. Cok uzuldum, belki de kazanan bilete dokundum. Uzuldum ama ilcemiz icin hayırlı olsun." dedi.
İlcede fırın işleten İdris Kaya, gune buyuk bir merakla uyandıklarını belirterek, "Herkes ister ki kendisine cıksın. Cıkan talihli arkadaşa hayırlı uğurlu olsun, iyi bir şekilde ilcemizin de faydasına olacak şekilde değerlendirmesini istiyoruz." dedi.
İlce sakinlerinden Ender Tetiker de 4 bilet aldığını ancak amorti dahi kazanamadığını dile getirerek, "İlcemize cıktığı icin seviniyoruz. Şanslı bir arkadaş, hayırlı işlerde kullanmasını tavsiye ediyorum." diye konuştu.
"Keşke bana cıksaydı" diyen İsmail Erkan da talihli kişinin ihtiyac sahiplerini, muhtac insanları unutmaması gerektiğini soyledi.
"İlk işim evlenmek olurdu"
Aysel Erol da 2021'in Akhisar'a uğurlu geldiğini ifade ederek, "Bize cıkmadı ama cıksaydı ilk işim evlenmek olurdu. Cunku sevgilim evlilik icin surekli maddi durumları sıkıntı yapıyor. Onu ikna eder hemen evlenirdik." diye konuştu.
Feridun Taşkok ise 3 bilet aldığını ve halen kontrol etmediğini dile getirerek, "İki arkadaşım buyuk ikramiyenin Akhisar'da olduğunu soyledi. Bende 3 bilet var, heyecana kapıldım, henuz kontrol etmedim. Şanslı kişi ben miyim değil miyim daha belli değil." diye konuştu.