SİSAL Şans tarafından 31 Aralık Perşembe gunu gercekleştirilen Milli Piyango ozel yılbaşı cekilişinde 100 milyon TL'lik buyuk ikramiye bir adet ceyrek bilete isabet etti. Buyuk ikramiye Manisa'nın Akhisar ilcesinden alınan bilete isabet ederken, henuz ortaya cıkmayan talihli merak konusu oldu. İlcedeki vatandaşlardan belediye başkanına kadar bircok kişi talihlinin Akhisar'a yatırım yapmasını beklediklerini soyledi.
Milli Piyango 'yılbaşı ozel cekilişinde' 100 milyon liralık buyuk ikramiye ceyrek bilete cıktı. Buyuk ikramiyenin isabet ettiği '9-8-8-4-7-5-7' numaralı ceyrek biletin Manisa'nın Akhisar ilcesindeki bir bayiden satıldığı oğrenildi. Talihli, 25 milyon TL'nin sahibi oldu. Henuz ortaya cıkmayan talihlinin kim olduğu, ilcede merak konusu oldu.

Akhisar Belediyesi'nde taşeron işci olarak calışan Talip Akturk, "Akhisar'da satılan bir bilete 25 milyon lira ikramiye cıkması guzel bir duygu. Akhisar icin bir tanıtım oldu. Cıkan kişiye de hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah, bu parayı iyi gunlerde ve guzel yerlerde kullanır. Akhisar'a yatırım yapar, istihdam sağlar. Bu da '3-5 kişinin daha ekmek yemesi' demektir. Tabii ki kime cıktığını merak ediyoruz. Sosyal medyalarda paylaşımlar oluyor ama gercekten kime cıktığını bilmiyoruz. Sonucta mutlaka oğreneceğiz. Ne diyelim, hayırlısı olsun" dedi.Oğretmen Yavuz Demir de, "Bugun sabah haberlerden talihlinin, buyuk ikramiye isabet eden bileti Akhisar'dan aldığını oğrendim. Hatta bir arkadaşım, bir arkadaşının fotoğrafını paylaştı, 'Buyuk ikramiye cıkan talihli' diye şaka yaptı. Hatta bir an arkadaşıma cıktı diye duşunmedim değil. Ben de merak ediyorum. Umarım cıkan kişiye de Akhisar'a da hayırlı olur. Akhisar'ın gelişimi icin belki bir faydası olur. Kazanan arkadaşı da tebrik ediyorum. Daha onceki tecrubelerime dayanarak bilet almadım. Ancak, şu an Akhisar'a cıktığı icin 'Keşke alsaymışım' diyorum. Alsaydık belki şansımız olabilirdi ama nasipse gelecek seneye duşunuyorum" diye konuştu.Bufe işletmecisi Fırat Alkan ise, "Cıkan arkadaşımız kimse artık inşallah Akhisar'ımıza guzel yatırımlar yapar. Kime cıktığını merak ediyorum, az bir para değil. Akhisar'a ne gibi yatırımlar yapacak merak ediyorum" diye konuştu.AKHİSAR BELEDİYE BAŞKANI'NDAN İLGİNC CAĞRIAkhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da buyuk ikramiyeyi kazanan talihliye sosyal medyadan ilginc bir mesaj yolladı. Başkan Dutlulu, Twitter hesabından "Akhisar 25 milyon TL daha zengin an itibariyle. Biletine buyuk ikramiye cıkan 3, 5 milyon lira da belediyeye atsın da hizmet edelim" yazılı paylaşım yaptı.

Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Ersan ERDOĞAN