OĞRETİCİ BİR YIL OLDUİşte bunlardan biri de 29 yaşındaki TV yıldızı. Kendi sosyal medya sayfasından da duyurduğuna gore genc yıldızın duğunu iptal oldu, evini kaybetti, geleceğini kaybetti. Yine kendi deyimiyle butun bu yaşadıkları cok değerliydi cunku ona kalp kırıklığının ustesinden nasıl gelebileceğini oğretti.
DUĞUN ONCE ERTELENDİ, SONRA İPTAL EDİLDİ Kamera karşısına gectiği Made In Chelsea adlı diziyle adını duyuran İngiliz yıldız Tabitha Willett, once ertelenen sonra da iptal edilen duğununde giyemediği gelinliğini ilk kez sosyal medya sayfasından takipcileriyle paylaştı. Tabitha Willett icin her şey yolunda gitseydi, bu gelinlik provası sırasında cekilen bu goruntuler de Made In Chelsea adlı reality şov kapsamında ekrana da gelecekti.

'İCİMDEKİ GUCUN FARKINA VARDIM' Willett, bu goruntuleri uzun bir mesaj eşliğinde paylaştı. Mesajına "2020 en değerli yıldı. Gectiğimiz 12 ay icinde asla tahmin edemeyeceğim kadar şey oğrendim. Acıkca goruluyor ki herkesin hayatını etkileyen bir kuresel salgın vardı, ama benim icin bundan fazlası oldu. Hayatın ongorulemez gelişmeleri ile ilgili cok şey oğrendim. Ebeveyn olmayı oğrendim, bekar bir ebeveyn olmayı oğrendim, kayıpla ve kalp kırıklığıyla başa cıkmayı oğrendim. İcimde ne kadar buyuk bir guc ve direnc olduğunu oğrendim" diye devam etti.
'HER ŞEY DUZELİYOR VE DAHA GUZEL OLUYOR' Sosyal medya sayfasında duğunu icin denediği bir başka gelinlik modeline de yer veren Willett, gecmişte 10 yıl boyunca anti depresan kullanmak zorunda kaldığını hatırlatarak "Kendimi şaşırtmayı ve mutlu olmayı oğrendim" diye yazdı. Tabitha Willett, duğununu iptal ettiğini, evini ve geleceğini kaybettiğini de belirterek "Ama oğrendim ki ne olursa olsun her şeyin aslında duzeleceğini ve daha iyi olacağını oğrendim" diye yazdı.
'OLUP BİTEN HER ŞEYİN BİR NEDENİ VAR'Her şeyin bir nedenle olduğunu da belirten Willett, icinde kendi mutluluğunu yaratacak bir guc olduğunu oğrendiğini de satırlarına ekledi.Tabitha Willett, gece kulupleri patronu olan eski nişanlısı Fraser Carruthers ile ilişkisinden 18 aylık bir kız bebek annesi olmuştu. Cift, 2020 yılı icinde evlenmeyi planlıyordu. Ancak tam evlilik aşamasında hatta Willett'in gelinliği bile hazırken ilişkilerini bitirip ayrılık kararı aldı.
2020'NİN HAZİRAN AYINDA EVLENECEKLERDİ O donemde verdiği bir roportajda olup bitenin ardından yine de pozitif olmaya calıştığını anlatan Willett, nişanlısıyla yaşadığı evden ayrılıp kızıyla yaşayacağı bir daireye taşınacağını belirtmişti. Tabitha Willett ile eski nişanlısı Fraser Carruthers, 2019 yılının kasım ayında Miami'de nişanlandı. Aslında planları gecen yılın haziran ayında gosterişli bir torenle evlenmekti. Fakat koronavirus pandemisi nedeniyle duğunleri once ertelendi. Sonra da cift ayrılık kararı aldı.
Kaynak: Hurriyet