"Bu konunun takipcisi olacağız"
"Bilinci acık, doktorlara yanıt verebiliyor"
"Nasıl olduğunu henuz konuşamadık" Serhan TURK/ - Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Omar Elabdellaoui'nin ambulansta olduğu sırada fotoğraflarının cekildiğini ve sosyal medyaya servis edildiğini soyleyerek, bu olayın sonuna kadar takipcisi olacaklarını soyledi.Galatasaray Kulubu İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Omar Elabdellaoui'nin tedavi edildiği hastanenin onunde basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. 2020'nin son dakikalarında da yine talihsiz bir olay yaşadıklarını dile getiren Albayrak, "Hepimiz cok uzulduk. Ama bir şey soylemek istiyorum: Sitenin ambulansından bir kişi, Omar'ın başına gelen bu talihsiz kazayı sosyal medyada paylaşıyor. Ayıptır, gunahtır. Bu insanın 3 tane cocuğu vardır, Galatasaray'ın 30 milyon taraftarı var. Dostları vardır, ailesi vardır. Nasıl bir vicdan bu? Ayıp değil mi, gunah değil mi? Bunun sonuna kadar takipcisi olacağız. Hem kulup olarak hem Omar'ın şahsı ve ailesi olarak. Bu kadar olamaz. Yazıktır. Biz olayı duyar duymaz, başta Fatih hocam olmak uzere ben ve tum arkadaşlarımız buraya geldik. Tum insanlar televizyonun başında merak ediyorlar. Sosyal medyaya bakıyoruz, fotoğraf servis ediliyor. Cok uzuldum" dedi."BİLİNCİ ACIK, DOKTORLARA YANIT VEREBİLİYOR"Omar'ın sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Abdurrahim Albayrak, "Omar'ın elinde havai fişek patlamıştı. Hocamızla beraber hep başındayız. Tam net bir şey ortaya cıksın diye, tam net bulgulara ulaşalım diye tum doktor arkadaşlarımız burada. Allah'ın izniyle bir gozlerini acsın, netice ortaya cıkacak. Bunu doktorları daha iyi acıklar, yanlış bir şey soylemek istemiyorum. Kendisi konuşuyor, doktorlara yanıt verebiliyor. 2020 nasıl şanssız bir yıl olduysa, Galatasaraylılar son dakikada da boyle şanssız bir olay yaşadı. Allah beterin beterinden korusun diyelim. Bilinci acık, ben de konuştum kendisiyle, 'Cok teşekkur ediyorum' dedi. Ailesine de kulupten arkadaşlar yardımcı oluyor. Kulup olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. İcimiz yanıyor, icimize bu akşam ateş duştu. Yoğun bakımın icerisinde hep beraber yılbaşını kutladık" diye konuştu."NASIL OLDUĞUNU HENUZ KONUŞAMADIK"
Olayla ilgili net bir bilginin henuz olmadığını kaydeden Albayrak, "Zannediyorum ki 9'a ya da 10'a ceyrek kala falan havai fişeği fırlatmaya calışırken olmuş ama konuşamadık henuz, sağlık durumuyla ilgili konuştuk sadece. Nasıl olduğunu bilemiyoruz ama boyle bir talihsiz kaza yaşandı. Allah daha beterinden korusun" diyerek sozlerini noktaladı.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Serhan TURK