Halkbank Voleybol Takımı'nın oyuncuları Efe Bayram, Gokhan Gokgoz ve Caner Ergul yeni yıl mesajı paylaştı.
Genc oyuncu Efe Bayram, yeni yıl icin, "İnsanları maddi ve manevi olarak zorlayan bir seneyi geride bırakıyoruz. Hayat şartları zorlaştı, spor yapmak zorlaştı, sağlıklı kalmak da oyle! 2021'den beklentim, dunyanın sağlığına ve huzura kavuşması. Kuresel salgın, sel baskınları, depremler, kuraklık; dolayısıyla tum doğal afetler geride kalsın, Turkiye de iyi olsun, ayakta kalalım, mucadelemizi sahada verelim ve şampiyonluklar kazanalım" mesajını verdi.

Milli smacor Gokhan Gokgoz de, sağlıkla voleybol oynama dileğinde bulunarak, "Halkbank camiasına, voleybol camiasına, ulkeme ve dunyaya cok daha iyi gececek bir yıl diliyorum. Sağlıkla yaşayabileceğimiz, voleybol oynayacağımız bir dunyaya uyanmak dileğiyle, herkesin yeni yılı kutlu olsun" dedi. Libero Caner Ergul ise, zor surecin bir an once bitmesi temennisinde bulunarak, "Yeni yılda oncelikle herkese sağlık, tum isteklerimizin beklentilerimizin gercekleşeceği mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim. Yaşadığımız bu zor surecin de bir an once bitmesini temenni ediyorum. Takımımız icin de başarıyla dolu kupalara uzandığımız bir yıl diliyorum. Herkese mutlu yıllar dilerim" diye konuştu.
- AnkaraKaynak: Demiroren Haber Ajansı / Nesrin AYDIN YALDIZ