Oyuncu Tuba Unsal, 9 ay once İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak o donem sevgili olduğu işadamı Caner Karaloğlu'nun eski eşi Elisabeth Mas Vall hakkında suc duyurusunda bulundu. Unsal verdiği ifadede, "Instagram'dan bana bir mesaj gonderdi. Mesajında, 'eğer senin yerinde olsaydım o Tuba o.. sunu oldururdum' şeklinde hakaret icerikli mesajlar yazmıştır. Bu mesajları arkadaşlarım ve benim hayranım olan bircok kişi gormuştur. Mesajı yazan kişiyi tanımıyoruz. Ancak paylaşan kişinin adı Elisabeth Mas Vall'dır. Bu kişi benim şu an erkek arkadaşım olan Caner Karaloğlu'nun boşanma aşamasındaki eşidir. Şikayetciyim" dedi.
ŞİKAYETTEN VAZGECTİ

Savcılık, Tuba Unsal'ın şikayeti uzerine Elisabeth Mas Vall hakkında soruşturma başlatmıştı. Soruşturma devam ederken Tuba Unsal savcılığa bir dilekce vererek Elisabeth Mas Vall hakkındaki şikayetinden vazgecti. Dilekcede, "Tuba Unsal tarafından her ne kadar Elisabeth Mas Vall hakkında şikayette bulunulmuş ise de gorulen luzum uzerine şikayetimizden vazgecmiş bulunmaktayız. Şikayetten vazgecme beyanımızın Cumhuriyet Savcılığı tarafından dikkate alınmasını saygılarımızla arz ederiz" ifadeleri yer aldı.
Kaynak: Hurriyet