VALİ AYYILDIZ, "TEDBİRLERE UYULDUĞU İCİN VAKALAR DUŞTU"

Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, yılbaşı nedeniyle Carşı Polis Merkezi Amirliği, Muttalıp Jandarma Karakolu ve Yunusemre Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, gorevi başındaki personelin yeni yılını kutladı. Tum Eskişehirlilerin, yeni yılı huzur ve guven icinde gecirmesini dileyen Vali Ayyıldız, 24 saat esasına gore gorev yapan Jandarma Komutanlığı, Emniyet Mudurluğu ve sağlık calışanlarının gorevlerini fedakarca yerine getirdiğini soyledi.
Eskişehirlilerin pandemi doneminde kurallara uyarak vaka sayılarının duşmesinde olumlu katkı sağladıklarını kaydeden Vali Ayyıldız, "Eskişehirlilere pandemi doneminde gosterdiği hassasiyetten dolayı cok teşekkur ediyorum. İnşallah cok kısa bir zamanda bu pandemi surecinden, normalleşme surecine geceriz. Bu uyacağımız tedbirlerle olacaktır. Bunu da Eskişehirliler cok guzel bir şekilde yerine getiriyor. Vaka sayısının duşmesinde Eskişehirliler bir teşekkuru, takdiri hak ediyor. Ben onlara valilik yapmaktan bu anlamda mutlu olduğumu da belirtmek istiyorum. Eskişehirliler bu surecte kurallara uyarak cok olumlu katkı sağlamıştır" dedi.Vali Ayyıldız'a ziyaretlerinde, İl Emniyet Muduru Engin Dinc, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy ile İl Sağlık Muduru Prof. Dr. Uğur Bilge eşlik etti.
Kaynak: Demiroren Haber Ajansı / Engin OZMEN