UMRANİYE'de yeni yılın ilk dakikalarında mobilya cilalama işlemlerinin yapıldığı bir atolyenin bahcesinde başlayan yangın kısa surede atolyeye ve atolyenin ust katında bulunan eve sıcradı. Yangında yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, atolyede ve ust kattaki evde hasar meydana geldi. Yangın saat 01.00 sıralarında Elmalıkent Mahallesi Arguvan Sokak'ta bulunan iki katlı bir binada meydana geldi. Alt katı mobilya cilalama atolyesi, ust katı ikametgah olarak kullanılan iki katlı binanın bahcesinde henuz bilinmeyen bir nedenle başlayan yangın kısa surede once elektrik direklerine ardından binaya sıcradı. Binadan alevlerin yukseldiğini fark eden vatandaşlar derhal itfaiyeye haber verdi.
Haber verilmesi uzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri atolyeye ve eve sıcrayan yangını sondurmek icin calışırken, polis ekipleri cevrede geniş guvenlik onlemi aldı. Herhangi bir yaralanmaya karşı sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat suren calışmaları sonucu kontrol altına alınan yangında olen ya da yaralanan olmazken, mobilya cilalama atolyesinde ve ust kattaki evde hasar oluştu. Yangın cıkan sokakta esnaf olan Mahmut Kerim Aydın yaşananlarla ilgili olarak;" Yangın yan taraftan başlamış, ben de geldiğimde her tarafı sarmıştı zaten. Benim de burada iş yerim var, geldim baktım Allah'tan sıcramamış oraya. Sadece yan tarafa ve ust katlara sıcramış. Cok şukur herhangi bir yaralı yoko şeklinde konuştu.
Yangınla ilgili inceleme devam ediyor.
- İstanbul